Sherlock Holmes: The Awakened – Eerste blik trailer

Sherlock Holmes: The Awakened – Eerste blik trailer

Een eerste trailer voor Sherlock Holmes: The Awakened is vrijgegeven door Frogwares. Voor degenen die niet eerder op de hoogte waren, dit is een remake van een film die meer dan tien jaar geleden debuteerde. Het project werd uiteindelijk gefinancierd door Frogwares dankzij Kickstarter.

video
play-rounded-fill

Over Sherlock Holmes: The Awakened

Ervaar een spannend Lovecraftiaans avontuur dat volledig is vernieuwd met moderne beelden en gameplay. Onderzoek een reeks raadselachtige verdwijningen in heel Europa en de VS als Sherlock Holmes en je bevindt je in het centrum van de verschrikkelijke Cthulhu Mythos.

Je neemt het op tegen de legendarische Cthulhu Mythos in The Awakened, een cross-over van Lovecraft en Sherlock Holmes. Onderzoek een reeks griezelige verdwijningen die iets te maken lijken te hebben met een sinistere sekte die oude goden aanbidding beoefent. Je moet hun plan dwarsbomen, wat het ook is, anders krijg je de slechtst mogelijke resultaten.

Sherlock is voor het eerst doodsbang. Omdat hij een man van logica en rede is, is zijn ontmoeting met een bovennatuurlijk wezen dat de verklaring overstijgt zowel verhelderend als verpletterend. Het is het enige verhaal dat Watson nooit zou publiceren, omdat het laat zien hoe ver de zoektocht naar de waarheid Sherlock drijft.

The Awakened, dat zich afspeelt in 1884, werpt licht op hoe Sherlock en John, die destijds alleen huisgenoten waren, zich ontwikkelden tot het beroemde misdaadoplossende team.

Kenmerken

  • Verken de Cthulhu Mythos zoals voorzien door H.P. Lovecraft en ontmoet ondoorgrondelijke Eldritch-monsters.
  • Vecht tegen de sluipende waanzin terwijl je zoekt naar oplossingen voor problemen waarvoor geen redelijke verklaring bestaat.
  • Vind hints die je door Baker Street in Londen leiden, een griezelig psychiatrisch ziekenhuis in Zwitserland, de verraderlijke moerassen van Louisiana en meer.
  • Een nieuwe interpretatie van de titel uit 2008: The Awakened, die volledig is herbouwd in Unreal Engine, heeft geavanceerde beelden en animaties, een vergroot plot, een heleboel zijmissies en nieuwe gameconcepten zoals waanzin.</li >

In Q1 2023 wordt Sherlock Holmes: The Awakened uitgebracht op de Nintendo Switch.