Sherlock Holmes: The Awakened – What is this Game?

Sherlock Holmes: The Awakened – What is this Game?

De Oekraïense ontwikkelaar Frogwares heeft een nieuwe “Wat is dit spel?” video voor Sherlock Holmes: The Awakened, een remake van hun vorige game van meer dan tien jaar geleden. De video geeft een algemene uitleg van waar het spel over gaat en hoe het team omgaat met ontwikkeling nu het conflict in Oekraïne zijn tiende maand ingaat.

video
play-rounded-fill

Over Sherlock Holmes: The Awakened

Beleef een spannend Lovecraftiaans avontuur dat vanaf de grond opnieuw is opgebouwd met geavanceerde beelden en gameplay. Terwijl je een reeks onverklaarbare verdwijningen in heel Europa en de Verenigde Staten onderzoekt, sta je midden in de verschrikkelijke Cthulhu Mythos.

The Awakened is een cross-over tussen Lovecraft en Sherlock Holmes waarin je het opneemt tegen de beroemde Cthulhu Mythos. Onderzoek een reeks onverklaarbare verdwijningen die verband lijken te houden met een gevaarlijke sekte die een oude god aanbidt. Wat hun doel ook is, je moet het stoppen… of ondoorgrondelijke gevolgen ondervinden.

Sherlock is voor het eerst in zijn leven doodsbang. Als een man van logica en rede ontmoet hij een buitenaards wezen dat elke verklaring tart, en zijn onthulling is zowel verhelderend als verwoestend. De zoektocht naar de waarheid maakt Sherlock gek, en het is het enige verhaal dat Watson nooit zal publiceren.

The Awakened, dat zich afspeelt in 1884, onthult hoe Sherlock en John, die destijds huisgenoten waren, ‘s werelds meest gerenommeerde misdaadoplossende partnerschap werden.

Kenmerken

  • Onderzoek H.P. Lovecraft’s Cthulhu Mythos en confronteer Eldritch-wezens die de menselijke kennis te boven gaan.
  • Vecht tegen de sluipende waanzin terwijl je antwoorden zoekt op problemen die geen redelijke verklaring hebben.
  • Vind aanwijzingen die je door de iconische Baker Street in Londen, een angstaanjagende psychiatrische instelling in Zwitserland, de gevaarlijke moerassen van Louisiana en meer leiden.
  • Een remake van de titel uit 2008: The Awakened is van de grond af opnieuw opgebouwd in Unreal Engine en heeft actuele beelden en animaties, een vergroot plot, verschillende zijmissies en nieuwe elementen zoals unieke krankzinnige gameplay.

Sherlock Holmes: The Awakened wordt in het eerste kwartaal van 2023 uitgebracht voor de Nintendo Switch.