Shieldmaiden: Remix Edition – Eerste 25 minuten

Shieldmaiden: Remix Edition – Eerste 25 minuten

We hebben nu 25 minuten aan gameplay-video van de actieplatformer-titel Shieldmaiden: Remix Edition dankzij onze vrienden bij Nintendo Hall. Geweldig voor iedereen die geïnteresseerd is om het te bekijken. Shieldmaiden: Remix Edition is zojuist uitgebracht op de Nintendo Switch via de eShop, en we zijn verheugd om het met je te delen.

video
play-rounded-fill

Over Shieldmaiden: Remix Edition

De wereld zoals die vroeger werd begrepen, bestaat niet meer. Een verrassend en onverklaarbaar voorval heeft op een aantal plaatsen, waaronder Modigard, veel schade aangericht. De situatie is volledig uit de hand gelopen en op dit moment is het enige dat telt, dat je je zus lokaliseert, die vermist raakte te midden van de chaos.

U kunt vertrouwen op uw betrouwbare armband, die onpeilbare energie uitzendt in de vorm van een schild. Hierdoor kun je doen wat je moet doen. In dit heldere, op pixels gebaseerde universum met een synthwave-atmosfeer moet je jezelf verdedigen tegen gevaarlijke machines en je een weg banen door de omgeving door je vaardigheden en je schild te gebruiken. Een meeslepend verhaal over verraad en de zoektocht naar betekenis in het licht van een afbrokkelende wereld die, naarmate de reis vordert, intenser wordt en meer van de betekenis ervan blootlegt.

In de zoektocht naar haar oudere zus leidt de jonge Asta je door de straten van Modigard, een stad die op het punt staat te worden verlaten nu de wereld zoals wij die kennen ten einde loopt. Verken vier zones die worden geregeerd door onheilspellende uitrustingen en formidabele monsters.

Kenmerken:

  • Een platformspel met de nadruk op actie in twee dimensies!
  • 9 niveaus, elk met een episch eindbaasgevecht en raadsels die je op het puntje van je stoel doen zitten.
  • Gameplay en bedieningselementen die eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk toegankelijk zijn!
  • Unieke vaardigheden die moeten worden verworven en beheerst!
  • Levendige synthwave-muziek en pixelart-afbeeldingen!
  • In totaal vijf uur speeltijd, inclusief verborgen inhoud en schatten!

De Engelse en Portugese taalkeuzes zijn toegevoegd aan de Shieldmaiden: Remix Edition-game die momenteel beschikbaar is in de Nintendo Switch eShop.

Ad