Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey – Westerse releasedatum

Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey – Westerse releasedatum

Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey, uitgegeven door Neos Corporation en ontwikkeld door Millenium Kitchen, wordt uitgebracht in het Westen.

De game, gebaseerd op de beroemde mangaserie Crayon Shin-chan, werd voor het eerst gepubliceerd in Japan in juli 2021, maar zal nu in augustus beschikbaar zijn in Europa en Noord-Amerika.

video
play-rounded-fill

Over Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey

De game zelf is een plezierige levenssimulatiegame in de traditie van zoiets als Animal Crossing. Je speelt als het gelijknamige personage Shin-chan tijdens je zomervakantie in het idyllische dorpje Assou. Je kunt verkennen, insecten en vissen verzamelen, foto’s maken, in contact komen met de lokale bevolking en andere dingen doen terwijl je de bizarre en mooie evenementen ziet die in de loop van 30 dagen in Assou plaatsvinden.

Hiroshi moet voor werk naar Kyushu, daarom heeft de hele familie Nohara ermee ingestemd om bij Misae’s jeugdvriend in Assou, Kumamoto te blijven.

Tijdens hun reis naar Assou komen ze echter een vreemde kerel tegen die hen een nog vreemde camera aanbiedt in ruil voor zijn getuige…

Shinnosuke kan met zijn nieuwe camera in de hand optimaal genieten van zijn zomervakantie in de prachtige velden en bergen van Assou. De omgeving is gevuld met soorten die hij nooit zou ontdekken in Kasukabe. Er zijn ook stedelingen om te helpen en nieuwe kennissen om te ontmoeten.

Dat gezegd hebbende, lijken deze jongeren niet op degenen die hij van thuis kent?

Shinnosuke kijkt naar een enorm beest dat op een kille zomernacht afsteekt tegen het licht van een volle maan. Een vreemde kerel met een grote grijns staat naast het beest.

Het is dezelfde vreemde man die hem de camera op het station overhandigde…

En hij noemt zichzelf de Evil Professor. Na deze ontmoeting beginnen er rare dingen te gebeuren rond Assou…

Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey wordt in augustus in het westen uitgebracht voor Nintendo Switch.

Ad