Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster – Tweede Japanse trailer

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster – Tweede Japanse trailer

ATLUS Japan heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster. De trailer laat wat meer gameplay zien.

Het toont ook fragmenten met de crossover-personages Raidou Kuzunoha the XIV uit Devil Summoner: Raidou Kuzunoha en Dante uit de Devil May Cry-serie.

video

Over Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

De setting en gebeurtenissen van Nocturne vinden plaats in een aparte continuïteit met de rest van de Megami Tensei-serie. Nocturne speelt zich af in het hedendaagse Tokio voor en na een evenement genaamd de conceptie, waarin de normale wereld wordt vernietigd door de acties van een sekte om de stagnatie en de uiteindelijke ondergang van de wereld te voorkomen, zoals gedicteerd door de Grote Wil die het bestaan ​​regeert.

Tokio verandert in een woestenij aan de binnenkant van een bol die bewoond wordt door de geesten van mensen die stierven tijdens de conceptie; demonen die oorlog met elkaar voeren; en Redenen, godheid-achtige wezens gevormd uit de bijeenkomst van Magatsuhi door mensen met een godheid of demonische sponsor.

Degenen die Redenen bezitten, proberen de wereld naar hun beeld te herscheppen door zichzelf te presenteren aan Kagutsuchi, een semi-bewuste manifestatie van de macht van de Grote Wil die bestaat om de vernietiging en wedergeboorte van werelden te bestendigen door de conceptie, en hun waarde te bewijzen. [ Citaat 1] Een ander rijk dat in het verhaal wordt genoemd, is de Shadow Vortex, een limbo waar dode werelden en de wezens die ze hebben gemaakt, blijven hangen.

De naamloze hoofdrolspeler is het personage van de speler: over het algemeen de Demi-fiend genoemd, is hij een “gewone man” die de speler vertegenwoordigt. Verschillende andere personages overleven samen met hem de openingsgebeurtenissen van het spel, waarvan vele de verschillende routes vertegenwoordigen die de speler kan kiezen.

Ze zijn Yuko Takao, zijn leraar en een sleutelfiguur in toekomstige evenementen; zijn klasgenoten Chiaki Hayasaka en Isamu Nitta; en Hikawa, leider van de Cult of Gaea en later de Assembly of Nihilo. Andere personages zijn onder meer Jyoji Hijiri, een journalist die de hoofdpersoon voorafgaand aan de conceptie ontmoet; en Futomimi, een krachtige oefenpop die zijn eigen reden probeert te creëren. Alle gebeurtenissen in het spel worden bewaakt door Lucifer, de heerser van de demonen en de gezworen vijand van de Grote Wil, die tijdens het verhaal verschillende vormen aanneemt.

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster komt op 29 oktober uit voor PlayStation 4 en Nintendo Switch in Japan en in het voorjaar van 2021 wereldwijd.