Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster – Volwassen beoordeling

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster – Volwassen beoordeling

De Entertainment Software Rating Board (ESRB) heeft de Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster in het westen beoordeeld.

De klassieke PlayStation 2-game heeft nog geen vaste releasedatum in het westen en is momenteel gepland voor een voorjaarsrelease. De Entertainment Software Rating Board beoordeelde Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster met een volwassen beoordeling voor bloed, gedeeltelijke naaktheid, seksuele thema’s, grof taalgebruik en geweld.

Laten we hopen dat Atlus binnenkort een definitieve releasedatum aankondigt voor hier in het westen.

Over Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

De legendarische JRPG, SHIN MEGAMI TENSEI III NOCTURNE komt op 29 oktober 2020 uit op de PlayStation 4 als SHIN MEGAMI TENSEI III NOCTURNE HD Remaster, met verbeterde gameplay-mechanica en graphics gecombineerd met het originele verhaal en de kunststijl. </ p >

“Tokyo stierf … en ik kreeg leven.”

200X. Het dagelijkse leven kwam plotseling ten einde. Tokio verandert in een wereld van demonen na een anomalie die bekend staat als de “conceptie”. Dit is het verhaal van de reis van onze hoofdrolspeler door een veranderd Tokio in zijn nieuwe lichaam, en van de beproevingen en beproevingen van hij en zijn vrienden terwijl ze proberen de wereld opnieuw te creëren.

Belangrijkste kenmerken

  • Het gameplay-systeem dat Altus nog jaren zou gebruiken
    • Met een gameplay-systeem dat nog steeds wordt gebruikt in “Persona 5” en dat de kern is geworden van turn-based vechtsystemen voor verschillende andere Atlus-titels. Overweldig vijanden door gebruik te maken van hun zwakheden, hen hun beurt in de strijd te ontzeggen en ze allemaal tegelijk te verslaan.
  • Verander demonen in “vrienden” en waag je door een Tokio dat getransformeerd is.
    • Gebruik functies zoals onderhandeling, fusie, verbetering, enz. om uw partij te versterken en taaie vijanden te verslaan met uw kleurrijke groep vrienden.
  • Nieuwe moeilijkheidsgraad “MERCIFUL” voor beginners
    • Het spel bevat zowel de standaard NORMALE modus als de HARD-modus, de moeilijkste instelling. Bovendien introduceert deze versie een nieuwe MERCIFUL-modus als gratis DLC voor degenen die nieuw zijn in de serie die zich willen concentreren op het genieten van het verhaal terwijl ze spelen. Speel op de manier die het beste bij u past.