Shin Megami Tensei V – 1 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd

Shin Megami Tensei V – 1 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd

Shin Megami Tensei V, de nieuwste game in de veelgeprezen Shin Megami Tensei-serie, zijn volgens het officiële Atlus-account al meer dan een miljoen exemplaren wereldwijd verkocht.

De game is exclusief voor Nintendo Switch en werd vorig jaar november uitgebracht. Masayuki Doi, de karakterkunstenaar voor Shin Megami Tensei, heeft een uniek beeld gecreëerd om de gelegenheid te herdenken. Atlus heeft ook de supporters bedankt voor hun voortdurende steun.

Over Shin Megami Tensei V

Als het pad van onze hoofdpersoon naar huis wordt geblokkeerd door een gruwelijke moordscène in het hedendaagse Tokio, laat een onvoorziene omweg hem begraven en bewusteloos achter. Hij wordt wakker in een nieuw Tokio, een woestenij verwoest door de catastrofe die nu bekend staat als Da’at… : een Nahobino.

De hoofdpersoon, gewapend met onverwachte kracht, reist door Da’at, een intrigerende regio bevolkt door mythologische goden en demonische heersers die altijd op gespannen voet staan ​​met het bestaan. Op zoek naar antwoorden moet de hoofdrolspeler zijn eigen weg banen in een oorlog tussen licht en duisternis om het lot van de wereld te bepalen.

Kenmerken

  • Ontdek je positie in de nieuwe wereld door een zinspelend verhaal vol tragische beslissingen te ontrafelen, en offers te brengen om je principes te behouden terwijl je licht najaagt of naar duisternis hunkert.
  • Gebruik het Press Turn Battle-systeem om je een weg te banen door een door demonen geteisterde woestenij, waarbij je de kwetsbaarheden van de tegenstander identificeert, zodat je veel acties achter elkaar kunt uitvoeren, maar één fout maakt en je sterft.
  • Maak van gevaarlijke tegenstanders waardige vrienden door met ze te onderhandelen en ze vervolgens samen te smelten om demonen te creëren die zijn afgestemd op jouw speelstijl.
  • Verken de uitgestrekte omgeving van het post-apocalyptische Tokyo, dat volledig is nagebootst in adembenemend 3D met behulp van Unreal Engine 4, een primeur voor de hoofdlijn van de Shin Megami Tensei-serie.
Ad