Shin Megami Tensei V – Beste lancering van serie tot nu toe (VS)

Shin Megami Tensei V – Beste lancering van serie tot nu toe (VS)

Mat Piscatella deelde opwindend nieuws over het optreden van de Shin Megami Tensei V tijdens de eerste maand in de Verenigde Staten.

Volgens de gegevens van NPD behaalde Shin Megami Tensei V de hoogste omzet in dollar van alle games in de geschiedenis van de serie, met uitzondering van spin-off-titels zoals die uit de Persona-serie. De game was ook de 16e bestverkochte game voor november 2021 en de 6e bestverkochte game voor de maand op Nintendo-consoles.

Zoals altijd bevatten de gegevens van de NPD-groep geen digitale verkopen, wat betekent dat de werkelijke verkoopcijfers waarschijnlijk veel belangrijker zijn.

Over Shin Megami Tensei V

Als een gruwelijke moordscène in het hedendaagse Tokio onze hoofdpersonen naar huis blokkeert, laat een ongeplande omweg hem begraven en bewusteloos achter. Hij ontwaakt in een nieuw Tokio, een woestenij geteisterd door de apocalyps die nu Da’at wordt genoemd… maar voordat bloeddorstige demonen zijn leven kunnen opeisen, komt er een redder naar voren, en zij verenigen zich om een ​​machtig wezen te worden, noch mens noch demon: een Nahobino. Met hernieuwde kracht waagt de hoofdpersoon zich door Da’at, een raadselachtig rijk vol mythische goden en demonische tirannen die constant in conflict zijn om te overleven. Op zoek naar antwoorden moet de hoofdpersoon zijn eigen weg banen in een strijd tussen licht en donker om het lot van de wereld te dicteren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontvouw een zinspelend verhaal vol tragische keuzes, breng offers om je idealen hoog te houden terwijl je het licht nastreeft of begeer duisternis om je rol in de nieuwe wereld te ontdekken.
  • Vecht door een door demonen geteisterde woestenij met het Press Turn Battle-systeem, lokaliseer de zwakke punten van de vijand zodat je opeenvolgende acties kunt uitvoeren, maar maak één fout en het kan je laatste zijn.
  • Maak van formidabele vijanden waardige bondgenoten door ze via onderhandelingen te rekruteren en ze vervolgens samen te smelten om demonen te creëren die bij jouw speelstijl passen.
  • Ontdek de uitgestrekte wereld van het post-apocalyptische Tokyo, volledig weergegeven in verbluffend 3D met behulp van Unreal Engine 4, een primeur voor de Shin Megami Tensei-serie.
Ad