Shin Megami Tensei V – Bethel trailer

Shin Megami Tensei V – Bethel trailer

Atlus heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Shin Megami Tensei V getiteld Bethel, waarin een nieuw personage wordt geïntroduceerd en ons meer details worden gegeven over het verhaal van de game.

video
play-rounded-fill

Video url; https://youtu.be/cqQT-2Ry7Fc 

Over Bethel

Bethel is een speciale organisatie die vecht tegen demonen die in de echte wereld voorkomen. Bethel heeft verschillende bijkantoren, waarvan één in Japan. Die afdeling wordt geleid door Hayao Koshimizu, de premier van het land.

Over Shin Megami Tensei V

Hoe zal je lot zich ontvouwen?

In Shin Megami Tensei V, het nieuwste deel in de veelgeprezen Shin Megami Tensei RPG-serie, speel je als een middelbare scholier die nieuwe krachten moet gebruiken om door een door demonen geteisterde woestenij te vechten met behulp van een op commando’s gebaseerd systeem. Hoewel demonen formidabele tegenstanders zijn, kunnen sommigen waardige bondgenoten zijn en via onderhandelingen worden gerekruteerd om naast je te vechten in een stervende wereld.

Shin Megami Tensei V wordt gelanceerd op 11 november 2021 voor Nintendo Switch in Japan en op 12 november 2021 wereldwijd.

Ad