Shin Megami Tensei V News Vol. 2 – Nieuwe personages en systemen

Shin Megami Tensei V News Vol. 2 – Nieuwe personages en systemen

Atlus heeft een nieuwe editie van Shin Megami Tensei V NEWS uitgebracht, een speciale presentatie om nieuwe informatie over de aankomende titel te delen.

Volume 2 van de serie introduceert nog meer nieuwe personages die de speler zal ontmoeten tijdens hun avontuur, evenals enkele belangrijke gameplay-mechanica en andere updates.

video

video

Inleiding

Hallo, het is tijd voor Shin Megami Tensei V News. Deze show geeft Atlus informatie over Shin Megami Tensei V, een exclusieve Nintendo Switch-RPG die op 11 november 2021 wordt gelanceerd. Ik ben je gastheer, Chiaki Matsuzawa.

Hier zijn de Shin Megami Tensei V-nieuwsonderwerpen van vandaag:

  • Nieuwe personages (Vol. 2)
  • Nieuwe functies voor het opbouwen van statistieken / vaardigheden om Da’at te overleven

Laten we de show beginnen.

Nieuwe karakters (Vol. 2)

Heb je de kans gehad om de nieuwste, derde trailer te zien die vorige week is uitgebracht? Als je dat nog niet hebt gedaan, zorg er dan voor dat je het bekijkt via onze officiële website. Laten we beginnen met het bekijken van de volgende clip.

Shohei Yakumo (ingesproken door Tomokazu Sugita) – “Ik dacht dat je de achterblijvers zou opruimen… maar hij ziet eruit als geen engel die ik heb gezien.” Een mysterieuze man die de hoofdpersoon in de weg staat terwijl hij door Da’at vordert. ‘Troost je in onze ontmoeting, jongen. Ik zal je dood pijnloos maken.” Hij heeft zichzelf bestempeld als ‘hij die op alle demonen jaagt’. “Misschien zie je dan de waarheid.” Zijn motieven en ware kleuren blijven onbekend, maar hij lijkt samen te werken met Nuwa, een demon. “Zie zowel goden als demonen vechten om de mensheid… en Tokio gevangen in het kruisvuur.”

Nuwa, Lady (ingesproken door Ayana Taketatsu) – Een godin die voorkomt in de Chinese mythologie. ‘Maakt u deel uit van de versterkingen die door Bethel zijn gestuurd? De man naast mij is Yakumo…” Ze werkt al samen met Yakumo sinds hij jong was om een ​​bepaald doel te bereiken. ‘Je zou kunnen zeggen dat hij mijn wederhelft is. De engelen die dit gebied teisterden, zijn nu dood.” Ze verschijnt plotseling voor de hoofdpersoon, en valt aan. “En ik denk dat ze wel wat gezelschap kunnen gebruiken.”

Abdiel, Archangel & Bethel’s plaatsvervangend engelcommandant (ingesproken door Romi Park) – Een engel die toezicht houdt op het hoofdkwartier van Bethel. “Begrijp ik goed dat je tegen de veroordeling bent ingegaan?” Streng en compromisloos roeit ze iedereen uit die de orde van Bethel bedreigt door pure kracht. ‘Antwoord, jongen. Bethel zal geen genade hebben voor iemand die de wil van God schendt.” Ze is vurig toegewijd aan God en zet zich in om zijn orde koste wat kost te verdedigen. “Het is een plicht waarvan ik zeker weet dat je die zult blijven uitvoeren.”

De hoofdpersoon zal tijdens deze reis een aantal mysterieuze mensen en demonen tegenkomen… Maar wat zijn precies hun uiteindelijke motieven? Overal in Da’at neemt het conflict tussen goden en demonen nog verder toe. Welke toekomst wacht Tokio…?

Je hebt zojuist de introductie van de nieuwe personages bekeken. Het is spannend om je voor te stellen hoe het verhaal zich verder zal ontwikkelen.

Vervolgens introduceren we nieuwe functies voor het opbouwen van statistieken/vaardigheden voor de hoofdrolspeler.

Laten we eens kijken.

Nieuwe statistiek / vaardigheden om Da’at te overleven

Terwijl je Da’at verkent, kom je Essences tegen, spirituele entiteiten ingebed met de kracht van demonen. >> De hoofdpersoon verkreeg de essentie van Hua Po.

—De hoofdpersoon verkreeg Agathion’s Essence.

Essenties zijn doordrenkt met de vaardigheden en affiniteiten van die specifieke demon.

—[Selecteer: Essence Fusion]

Door ze te combineren met de hoofdrolspeler, kun je zijn vaardigheden en affiniteiten naar wens aanpassen.

—Sophia: Welke kracht wil je dat deze Essentie schenkt? [Selecteer: Vaardigheden]

Door ze te combineren met de hoofdrolspeler, kun je zijn vaardigheden en affiniteiten naar wens aanpassen.

—[Essentie: Koppa Tengu]

—Sophia: Is dit wat je wenst? [Selecteer: Geforceerd blokkeren]

—Sophia: Welke kracht wil je dat deze Essentie schenkt? [Selecteer: Affiniteiten]

—[Essentie: Hua Po] [Vuur: nul, ijs: zwak]

—Sophia: Is dit wat je wenst? [Selecteer: Ja]

—Op het scherm: je kunt ze zelfs samensmelten met je demonische bondgenoten om hun vaardigheden aan te passen!

—Sophia: Is dit wat je wenst? [Selecteer: Bufu +1]

—[Jack-O’-Lantern: Maharagi +5]

Met Essences kun je een voordeel behalen door de build van de protagonist aan te passen aan je strategische behoeften.

—[Cironnup: Bufu +1]

Bovendien kun je door aan bepaalde voorwaarden in Da’at te voldoen ook Glorie verkrijgen, een manifestatie van Gods waardigheid.

—De hoofdpersoon kreeg 50 Glorie!

—[Selecteer: Leer wonderen]

Als je de World of Shadows bezoekt, kun je Glory uitgeven om Miracles te leren. Wonderen zouden krachtige vermogens zijn die de natuurwetten veranderen.

—Sophia: Wil je ‘Enhanced Summon’ leren? [Selecteer: Ja]</em.

Verbeterde Summon: Demon-bondgenoten die in de strijd worden opgeroepen, krijgen een willekeurige statistiek die met één rang wordt verhoogd, en ze omvatten vaardigheden die je helpen tijdens de strijd, de onderhandelingsresultaten, fusies, vaardigheidspotentieel en zelfs het opbouwen van statistieken beïnvloeden.

Pacificatie: als de stemming van een demon tijdens de onderhandelingen verslechtert, kunnen ze je vergeven.

Onvergeten herinneringen: nieuw gefuseerde demonen krijgen EXP op basis van de statistieken van de gefuseerde demonen.

—Mananangal: Je kijkt naar de Femme Manananggal. Een genoegen, ik weet zeker…

Versterk de hoofdrolspeler door Glories te verzamelen en Miracles te leren, en bereid je voor op je gevechten met formidabele demonen.

—Sophia: Wil je ‘Almachtige Meesterschap I’ leren? [Selecteer: Ja]

—[Protagonist: Megidola +5]

Je hebt zojuist kennis gemaakt met Essences, Glory en Miracles, de geheel nieuwe functies voor het maken van statistieken in de game. Het lijkt erop dat deze functies de gameplay nog aantrekkelijker zullen maken.

Gebruikersvragen

Hier bij Shin Megami Tensei V News accepteren we altijd berichten van onze kijkers. We hebben er een paar onder aan het scherm uitgelicht. Voor dit volgende fragment wil ik er graag een voorlezen.

We hebben het volgende bericht ontvangen van @Nine.

“Is het mogelijk om de speciale effecten voor vaardigheden tijdens gevechten vooruit te spoelen?”

Ja, in het spel kun je de aanvalsanimaties tijdens gevechten inkorten. U kunt deze functie configureren in uw optiemenu en ervoor kiezen om deze “altijd aan”, “alleen aan wanneer u de A-knop ingedrukt houdt” of “altijd uit” te houden. Je kunt ook vijandige vaardigheden vooruitspoelen, afgezien van een paar uitzonderingen. We hebben ook een “auto-play”-functie die automatisch een standaardaanval herhaalt. Wees voorzichtig bij het gebruik van deze functie wanneer je het opneemt tegen Girimekhala.

Ga door met het verzenden van uw berichten en vragen. Tweet je vragen met de hashtag #AskSMT5! We horen graag van je!

Gerelateerd nieuws

En nu willen we wat gerelateerd nieuws delen. Laten we eens kijken.

Shin Megami Tensei V nu beschikbaar voor pre-order! Bekijk de aankoopgids voor de laatste informatie over exclusieve artikelen en pakketten voor de detailhandel.

“Demon Colosseum”-website, nu live! Doe mee en heb plezier door de kampioen uit te dagen!

Bekijk de schrijfcolumn van Nobuyuki Shiota: “Shin Megami Tensei V and the Journey to the World of Mythology”, alleen op Famitsu.com!

Shin Megami Tensei Lottery-productreeks, nu onthuld!

Shin Megami Tensei V Nintendo Switch-accessoires die op 11 november uitkomen, in samenwerking met Keys Factory.

Dat is het einde van onze gerelateerde aankondigingen.

Afsluiten

Het is nu tijd om afscheid te nemen.

Alle informatie die we vandaag hebben gedeeld, wordt bijgewerkt op onze officiële website. Bekijk hem zeker eens, samen met onze nieuwste trailer.

Hier bij Shin Megami Tensei V News zijn we van plan om periodiek de laatste informatie over de game te leveren.

Het volgende programma staat gepland voor eind september. We zien je dan weer.
Tot de volgende keer!

Shin Megami Tensei V lanceert 11 november 2021 voor Switch in Japan en 12 november 2021 wereldwijd.