Shin Megami Tensei V – Order and Chaos trailer

Shin Megami Tensei V – Order and Chaos trailer

De volgende inzending in de Shin Megami Tensei-serie was een van de allereerste games die werden aangekondigd voor Nintendo Switch, aanvankelijk geplaagd tijdens de onthullingspresentatie van de console in januari 2017.

Na zo lang wachten is Shin Megami Tensei V eindelijk bijna in onze handen, aangezien de verwachte post-apocalyptische RPG fivequel later deze week wordt gelanceerd. Terwijl we nog een paar dagen geduldig wachten, hebben Nintendo en Atlus een gloednieuwe trailer voor de game uitgebracht met de titel “Order and Chaos”, die meer tussenfilmpjes en gameplay-beelden laat zien.

video
play-rounded-fill

Over Shin Megami Tensei V

In Shin Megami Tensei V, het nieuwste deel van de veelgeprezen Shin Megami Tensei RPG-serie, speel je als een middelbare scholier die nieuwe krachten moet gebruiken om door een door demonen geteisterde woestenij te vechten met behulp van een op commando’s gebaseerd systeem.</p >

Hoewel demonen formidabele tegenstanders zijn, kunnen sommigen waardige bondgenoten zijn en via onderhandelingen worden gerekruteerd om naast je te vechten in een stervende wereld. Hoe zal je lot zich ontvouwen?

Let op: Shin Megami Tensei V is beschikbaar met Japanse en Engelse voice-over.

Shin Megami Tensei V komt op 12 november exclusief naar Nintendo Switch.