Shin Megami Tensei V – World In Ruins trailer

Shin Megami Tensei V – World In Ruins trailer

Atlus heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Shin Megami Tensei V, getiteld World In Ruins, die een ander overzicht geeft van het verhaal van de game en het vechtsysteem.

video
play-rounded-fill

De ambities van God en de mens botsen te midden van de gruwel van een stervende wereld. Shin Megami Tensei V komt op 12 november 2021 uit.

Over Shin Megami Tensei V

Godheid wacht

Smeed het lot van een stervende wereld te midden van een machtsstrijd tussen goden en demonen in Shin Megami Tensei V op Nintendo Switch. In deze uitgebreide RPG bestuur je een enorm machtig wezen, de Nahobino, om te strijden tegen – en naast – honderden demonen in een ontheiligd land.

Noch mens, noch demon, de pas vervalste Nahobino en zijn vrienden moeten beslissen wat het waard is om te redden… en zich voorbereiden om alles in zijn naam op te offeren.

Ontdek een demonische wereld

Als gewone middelbare scholier word je getransporteerd naar een afbrokkelend rijk bezaaid met de overblijfselen van wat ooit Tokio was. Verwoest door oorlog, verbergt deze onderwereld die bekend staat als Da’at veel geheimen tussen zijn ruïnes – en gevaar in elke hoek.

Aangevallen door demonen in deze verlaten woestenij, is je enige manier om te overleven de hand te nemen van een mysterieuze figuur genaamd Aogami. Door samen te smelten, word je de Nahobino, een vervloekt wezen met het vermogen om demonen te bestrijden of vriendschap te sluiten.

Ontdek met deze nieuwe kracht wat er met Tokio is gebeurd en bepaal het lot van de wereld.

Maak gebruik van je nieuwe kracht

Wat heb je aan stroom als je het niet gebruikt? De talrijke demonen die Da’at bewonen, zullen overal uitdagingen aangaan. Stel je nieuwe talenten op de proef en neem het op tegen allerlei demonen in turn-based gevechten. Maximaal drie gerekruteerde demonen kunnen aan je zijde vechten in elk gevecht, dus wees altijd op je hoede voor bondgenoten die je offensieve opties kunnen verbreden.

Veel demonen hebben zwakke punten, maar ze zullen die niet vrijwillig onthullen. Lanceer verschillende aanvallen totdat hun kwetsbaarheden worden onthuld. Elke succesvolle aanval op een zwak punt zal grote schade aanrichten en je extra opeenvolgende beurten geven om de aanval ononderbroken voort te zetten.

Verzamel bij elke beurt speciale Magatsuhi-energie en gebruik deze om krachtige bewegingen te ontketenen die kritieke schade aan vijanden kunnen toebrengen of anderszins je partij kunnen ondersteunen.

Duivelstrucjes

Wees alert, want sluwe demonen maken maar al te graag misbruik van je zwakheden in natura en zullen dezelfde strategieën tegen je keren, inclusief Magatsuhi. Bestudeer vijanden goed, test hun vastberadenheid en druk altijd op hun zwakke punten om je voordeel te behouden. Alleen de dwaze gezichten beangstigen vijanden onvoorbereid – verpletter ze snel voordat ze jou verpletteren! Maar negeer het idee van bewaken niet als je tegenover sterke vijanden staat, tenzij je in één klap vernietigd wilt worden…

Deals met demonen

Demonen zijn grillige maar noodzakelijke bondgenoten. Navigeren door Da’at is onmogelijk zonder hen. Wie kan tenslotte beter tegen demonen vechten dan andere demonen? Maar eerst moet je ze overtuigen om zich bij jouw zaak aan te sluiten…

Sommige demonen kunnen een alliantie voorstellen om de strijd helemaal te vermijden, maar vaker wel dan niet zul je de onderhandelingen moeten beginnen – zelfs nadat de klappen al zijn uitgedeeld. Natuurlijk zullen niet alle demonen geneigd zijn te luisteren. Degenen die sterker zijn dan jij zullen weigeren naar je wil te buigen, maar ze kunnen barmhartig zijn… voor de juiste prijs.

Demonen zijn temperamentvolle wezens die in een opwelling van gedachten kunnen veranderen. Sommigen zullen worden gewonnen door demonstraties van kracht of humor, terwijl anderen een opschepperige houding niet zullen waarderen. Er kunnen offers nodig zijn om hun loyaliteit te kopen, of het nu gaat om gezondheid, geld of een item, dus weeg het risico zorgvuldig af tegen de beloning voordat u doorgaat. Als u echter slaagt in een onderhandeling, zal de demon aan uw zijde vechten tot het einde.

De kracht van fusie

Breid de mogelijkheden van je gezelschap nog verder uit met Demon Fusion en breng een aantal van je bestaande partners samen om volledig nieuwe demonen te creëren. Door verschillende specifieke demonen samen te smelten, kun je zelfs bijzonder krachtige demonen creëren die nergens anders verkrijgbaar zijn. Extra bondgenoten die je eerder hebt geregistreerd, kunnen ook worden opgeroepen in ruil voor Da’at’s valuta, Macca.

Je demonische bondgenoten

Honderden demonen wonen in Da’at, klaar om voor en tegen je te vechten. Hier zijn slechts enkele van degenen die je zou kunnen inschakelen in je avontuur…

En er wachten er nog veel meer…

De macht ligt voor het oprapen

In een wereld zonder zijn schepper, welk pad kies je en wat wordt er opgeofferd? Hoe ga jij deze wereld vormgeven? De keuze is aan jou in Shin Megami Tensei V!

Ad