Shin’en kondigt Art Of Balance aan – komt in October

Shin’en kondigt Art Of Balance aan – komt in October

Shin’en heeft eindelijk onthuld waar ze al die tijd aan hebben gewerkt en het blijkt dat het Art of Balance is voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Art Of Balance

Een van de beste physics-puzzelaars aller tijden (88% op Metacritic.com) komt eindelijk terecht bij Nintendo Switch: Art of Balance.

Puzzelspellen moeten verslavend zijn. Daarom hebben we 200 niveaus ontworpen om niet alleen je vaardigheden maar ook je verbeeldingskracht uit te dagen. Met zijn strakke bediening is Art of Balance gemakkelijk op te pakken en moeilijk op te bergen.

Het doel klinkt in eerste instantie eenvoudig: maak een uitgebalanceerde stapel van alle gegeven vormen. Maar met elke wereld komt een draai, waardoor het steeds moeilijker wordt om een ​​oplossing te vinden. Sommige vormen breken onder belasting, terwijl anderen zelfs de zwaartekracht kunnen omkeren en de stapel letterlijk ondersteboven kunnen keren. Maar maak je geen zorgen. Met oefenen, wat experimenteren en een beetje geluk beheers je zelfs de moeilijkste uitdagingen snel.

Vol met 5 unieke spelmodi, online spelen en lokaal gesplitst scherm, is Art of Balance de ultieme test voor aspirant puzzelmeesters. Drie extra spelers kunnen op elk moment meedoen en je helpen de puzzels op te lossen.

Met een ontspannen lounge soundtrack en 8 prachtige omgevingen, is Art of Balance de ideale pasvorm voor informele spelsessies, alleen of met vrienden. Speel thuis of onderweg en daag andere spelers uit met hun Nintendo Switch ™.

Art Of Balance zal alleen een digitale versie zijn en beschikbaar zijn via de Nintendo Switch eShop op 4 oktober voor $ 8,99.