Shinsekai Into the Depths – Developer Diary 2

Shinsekai Into the Depths – Developer Diary 2

Capcom heeft het tweede ontwikkelaarsdagboek voor Shinsekai: Into the Depths gepubliceerd, dat momenteel beschikbaar is voor Nintendo Switch.

Shinsekai Into the Depths-ontwikkelaars Pete Fabiano en Shuichi Kawata nemen een diepe duik in de art direction van de game in ons 2e Dev Diary.

video
play-rounded-fill

Over Shinsekai Into the Depths

Capcom presenteert een frisse en originele onderzeese verkenningsgame, gevuld met unieke visuele en audio-ervaringen die je kunt ontdekken.

Het land is langzaam maar zeker bedekt met ijs, waardoor de mensheid zijn toevlucht heeft moeten zoeken in de oceaan. Zelfs de zee kan ze niet voor altijd beschermen. Het ijs haalt het onderzeese huis van een eenzame aquanaut in en dwingt een ongeplande reis van verkenning en ontdekking af. Neem de leiding en volg een mysterieus, mechanisch wezen dat steeds dieper gaat … Kunnen er nog anderen leven tot zo ver onder de oppervlakte?

Beheer je zuurstofreserves terwijl je je een weg baant door deze prachtige onderwaterwereld vol leven. Behoud de drukweerstand van je pak terwijl je dieper de ruïnes van vroegere beschavingen in gaat. Deze angstaanjagend mooie aquascape is echt de laatste grens voor deze onverschrokken laatste aquanaut.

We hopen dat je zult genieten van dit ongelooflijke avontuur – het resultaat van Capcom’s kenmerkende creativiteit en design.

Ad