Shiny Zacian / Zamazenta-distributie in Japan voor lancering Pokemon-remakes

Shiny Zacian / Zamazenta-distributie in Japan voor lancering Pokemon-remakes

The Pokemon Company heeft een distributie aangekondigd voor Shiny Zacian en Shiny Zamazenta in Japan om de release van Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl te vieren.

Een soortgelijk evenement werd kort geleden bevestigd voor Zuid-Korea. In Japan ontvangen spelers die bepaalde videogamewinkels bezoeken en hun Nintendo Switch-startmenu met Pokemon Sword of Shield pronken, een code die een Shiny Zamazenta in Pokemon Sword en een Shiny Zacian in Pokemon Shield inwisselt.

De distributie begint op 22 oktober.

Het is onduidelijk of er plannen zijn dat dit ook naar de VS of Europa komt.

Over Zacian

Zacian is een legendarische Pokémon van het type Fairy, geïntroduceerd in Generatie VIII.

Hoewel het niet bekend is dat hij naar of van een andere Pokémon evolueert, heeft Zacian een tweede vorm geactiveerd door hem een ​​Rusted Sword te geven. Zijn oorspronkelijke vorm, Hero of Many Battles, wordt dan het Fairy/Steel-type Crowned Sword.

Zacian is de spelmascotte van Pokémon Sword en verschijnt op de boxart in zijn Crowned Sword-vorm. Het is een lid van het Hero-duo met Zamazenta.

Over Zamazenta

Zamazenta is een Legendarische Pokémon van het Fighting-type, geïntroduceerd in Generatie VIII.

Hoewel het niet bekend is dat het evolueert naar of van een andere Pokémon, heeft Zamazenta een tweede vorm geactiveerd door het een verroest schild te geven. De oorspronkelijke vorm, Hero of Many Battles, wordt dan het Fighting/Steel-type Crowned Shield.

Zamazenta is de spelmascotte van Pokémon Shield en verschijnt op de boxart in zijn Crowned Shield-vorm. Het is een lid van het Hero-duo met Zacian.