Shovel Knight Dig aangekondigd

Shovel Knight Dig aangekondigd

Shovel Knight begint binnenkort aan een nieuw avontuur genaamd Shovel Knight Dig en het komt naar de Nintendo Switch.

Shovel Knight Dig is een gezamenlijk project tussen Nitrome en Yacht Club Games en zal speelbaar zijn op PAX West. Hier zijn de details rechtstreeks van Yacht Club Games samen met de trailer van de game:

En nu … nou … we hebben de grootste verrassing voor het laatst bewaard. Veel plezier met de presentatie:

video
play-rounded-fill

Over Shovel Knight Dig

Wanneer Drill Knight en zijn lafhartige bemanning Shovel Knight’s vredige camping uit elkaar schieten en zijn buit stelen, grijpt hij zijn vertrouwde Shovel Blade en begint achter hen aan te tunnelen! Ontmoet nieuwe vrienden en vijanden, bezoek vreemde landen en kleed jezelf aan in je zoektocht om te voorkomen dat het hele land instort! Spring, slash en graaf je weg door een steeds veranderende afgrond van mysterie in Shovel Knight Dig, een geheel nieuw Shovel Knight-avontuur!

Een geheel nieuwe presentatie met een nieuw Shovel Knight-verhaal! Wanneer Drill Knight en zijn lafhartige bemanning Shovel Knight’s vredige camping uit elkaar schieten en zijn buit stelen, grijpt hij zijn vertrouwde Shovel Blade en begint achter hen aan te tunnelen!

Het eerste Shovel Knight-avontuur in glorieuze grafische afbeeldingen en geluid in hoge kleuren. Vloeibare animatie, schaalvergroting, rotatie en parallax creëren de meest overtuigende Shovel Knight-wereld ooit!

  • Elk avontuur is anders! Shovel Knight Dig-levels zijn zorgvuldig gemaakt en vervolgens aan elkaar genaaid met behulp van eigen generatietechnieken voor oneindige herspeelbaarheid.
  • Spring, slash en graaf je een weg in een geheel nieuwe richting – naar beneden! Vertrouw op je vertrouwde Shovel Drop en graaf vervolgens door enorme zwaden vuil met de geheel nieuwe Speed ​​Shovel-mechanica.
  • Groei in kracht en rijkdom terwijl je afdaalt naar de diepten van de aarde. Kom tevoorschijn met ongekende rijkdommen om Shovel Knight verder uit te rusten, door permanente items en upgrades voor je avontuurlijke apparatuur te ontgrendelen.
  • Nieuwe ridders, nieuwe personages en nieuwe vijanden zijn er in overvloed, maar vrees niet! Shovel Knight Dig bevat de kenmerkende verhalen, humor en misschien zelfs enkele bekende gezichten van Shovel Knight ..
  • Nog een pulserende soundtrack in een nieuwe stijl door verbluffende virtuoos Jake Kaufman!
  • De eerste samenwerking tussen Yacht Club Games en Nitrome, pixelmasters!