Shovel Knight Dig komt in 2022, Scrap Knight onthuld

Shovel Knight Dig komt in 2022, Scrap Knight onthuld

Yacht Club Games kondigde in 2019 Shovel Knight Dig aan, het eerste gezamenlijke samenwerkingsproject met ontwikkelaar Nitrome. De studio heeft een langverwachte update gegeven over de platformavonturengame.

De ontwikkeling gaat naar verluidt “geweldig”, maar Yacht Club zegt dat ze “iets meer tijd nodig hebben dan [hun] aanvankelijke verwachte release-periode.”

Nu gepland voor lancering ergens in 2022 voor alle platforms, is in de tussentijd een nieuw personage in de game beschreven. Ook ingesteld om te verschijnen in Shovel Knight Pocket Dungeon, die deze winter zal verschijnen op Nintendo Switch.

Over Scrap Knight

Picker in de hand, Scrap Knight sorteert waardevolle waardevolle spullen voor de verkoop en bewaart de echt speciale spullen over haar schouder in een enorme tas. Ze heeft de afgelopen dagen doorgebracht met het doorzoeken van de verschuivende vuilnisbelt die bekend staat als de Magic Landfill, een vuilnisbelt van een tovenaar die zich diep onder het aardoppervlak bevindt.

De Hexcavators vinden haar nuttig omdat ze bijna alles kan terugvinden, maar Scrap Knight heeft zo haar eigen ideeën. Haast je als je door haar mystieke schroothoop graaft, gevaar schuilt in de rommel!

Over Shovel Knight Dig

Als Drill Knight en zijn lafhartige gravende bemanning Shovel Knights vredige camping uit elkaar blazen en zijn buit stelen, grijpt hij zijn vertrouwde Shovel Blade en begint achter hen aan te tunnelen!

Ontmoet nieuwe vrienden en vijanden, bezoek vreemde landen en bereid jezelf voor op je zoektocht om te voorkomen dat het hele land onder je voeten instort! Spring, hak en graaf je een weg door een steeds veranderende afgrond van mysterie in Shovel Knight Dig, een geheel nieuw Shovel Knight-avontuur!