Shovel Knight Dig – Officiële soundtrack beschikbaar

Shovel Knight Dig – Officiële soundtrack beschikbaar

Yacht Club Games heeft de officiële soundtrack van de game op YouTube gezet met in totaal 29 nummers waar mensen naar kunnen luisteren.

video
play-rounded-fill

Over Shovel Knight Dig

Als Drill Knight en zijn gemene graafploeg Shovel Knights vredige camping opblazen en zijn spullen stelen, grijpt hij zijn vertrouwde Shovel Blade en begint achter hen aan te graven!

Ontmoet nieuwe bondgenoten en vijanden, reis naar vreemde plaatsen en krijg nieuwe uitrusting terwijl je probeert te voorkomen dat de hele wereld instort. In Shovel Knight Dig, een gloednieuw Shovel Knight-spel, spring, hak en graaf je je een weg door een mysterieuze kloof die steeds verandert.

Kenmerken

  • Een gloednieuwe presentatie met een gloednieuw Shovel Knight-verhaal! Wanneer Drill Knight en zijn gemene graafploeg Shovel Knights vredige camping opblazen en zijn spullen stelen, grijpt hij zijn vertrouwde Shovel Blade en begint achter hen aan te graven!
  • Het eerste avontuur van Shovel Knight, met hoogwaardige pixelafbeeldingen en geluiden. De meest overtuigende Shovel Knight-wereld tot nu toe, dankzij vloeiende animatie, schaling, rotatie en parallax.
  • Elk avontuur is uniek! De levels van Shovel Knight Dig zijn zorgvuldig gemaakt en vervolgens aan elkaar genaaid met behulp van speciale generatietechnieken, zodat ze keer op keer kunnen worden gespeeld.
  • Je kunt nu springen, hakken en graven in een geheel nieuwe richting: naar beneden! Gebruik je vertrouwde Shovel Drop en gebruik vervolgens de gloednieuwe Speed ​​Shovel-mechanica om door enorme stukken vuil te graven.
  • Naarmate je dieper de aarde ingaat, zullen je macht en rijkdom groeien. Als je met veel geld naar buiten komt, kun je het gebruiken om je Shovel Knight-uitrusting te upgraden en meer permanente items te krijgen. Er zijn veel nieuwe ridders, personages en vijanden, maar maak je geen zorgen! Shovel Knight Dig heeft de verhalen, humor en misschien zelfs enkele bekende gezichten die typerend zijn voor Shovel Knight-spellen.
  • De geweldige virtuoos Jake Kaufman heeft weer een bloedstollende partituur gemaakt in een nieuwe stijl.
  • Dit is de eerste keer dat pixelmasters Yacht Club Games en Nitrome samenwerken.

Shovel Knight Dig is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.

Ad