Shovel Knight Dig: The Treasures of Fate and Fortune DLC

Shovel Knight Dig: The Treasures of Fate and Fortune DLC

De nieuwste gratis DLC van Shovel Knight Dig, Fate and Fortune, zit boordevol spannende nieuwe functies en verbeteringen.

We bekijken de details van de Knightmare-modus, introduceren het Fetcher-personage, verkennen Mementos en het Compendium, bespreken het nieuwe muzieknummer van Jake Kaufman en bespreken Quality of Life-updates.

video
play-rounded-fill

The Treasures of Fate and Fortune DLC

Shovel Knight Dig, de populaire 2D side-scrolling platformgame, krijgt een opwindende nieuwe toevoeging aan zijn gameplay-ervaring met de release van de gratis Fate and Fortune DLC. Deze update, ontwikkeld door Yacht Club Games en Nitrome, brengt een schat aan nieuwe inhoud en verbeteringen waar spelers van kunnen genieten. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende functies van de DLC, waaronder Knightmare Mode, Fetcher, Mementos, the Compendium, een nieuwe muziektrack van Jake Kaufman en tal van Quality of Life-updates.

Knightmare-modus

Fate and Fortune introduceert een nieuwe zoektocht genaamd Knightmare Mode. Er broeit iets sinisters diep in de put, en het is aan Shovel Knight en Black Knight om de waarheid achter deze Knightmare te ontdekken en er een einde aan te maken. Spelers hebben pas toegang tot de Knightmare-modus nadat ze het basisspel hebben voltooid, wat zorgt voor een extra uitdaging en een nieuwe laag spanning voor degenen die het hoofdverhaal van Shovel Knight Dig al hebben veroverd.

Fetcher-teken

Een nieuw personage maakt zijn opwachting in de Fate and Fortune DLC – Fetcher. Dit vriendelijke wezen is te vinden aan het einde van elke fase, wachtend om een ​​helpende hand te bieden. Voor een vergoeding van 625 Bones (of Gems) geeft Fetcher spelers de optie om halverwege de put de bron te verlaten, hun goud te sparen en terug te keren naar de HUB. Deze unieke functie voegt een extra strategisch element toe aan de gameplay, waardoor spelers de risico’s en voordelen kunnen afwegen van het voortzetten van hun reis of het terugkeren naar de veiligheid van de HUB.

Herinneringen

Voor degenen die graag hun prestaties laten zien, introduceert de Fate and Fortune DLC Mementos. Deze aandenkens worden toegekend aan spelers voor verschillende prestaties in het spel en dienen als decoratieve elementen in de HUB. Spelers kunnen met trots hun aandenkens tentoonstellen en hun succes met de wereld delen door screenshots te maken en deze op socialemediaplatforms zoals Twitter te plaatsen.

Compendium

Completionisten zullen de toevoeging van het Compendium waarderen, een functie die is ontworpen om spelers te helpen alles bij te houden wat ze hebben verzameld of tegengekomen tijdens hun avonturen in Shovel Knight Dig. Of het nu gaat om een ​​zeldzaam item of een bijzonder ongrijpbare vijand, het Compendium zorgt ervoor dat spelers een uitgebreid verslag hebben van hun in-game ervaringen.

Nieuw muzieknummer

De bekende componist Jake Kaufman heeft Shovel Knight Dig opnieuw vereerd met zijn muzikale bekwaamheid, en levert een gloednieuw nummer voor de Fate and Fortune DLC. Dit aanstekelijke deuntje, getiteld ‘Hexcadecimate’, weergalmt door de Mushroom Mines en voegt nog een laag diepte en sfeer toe aan de meeslepende wereld van het spel.

Kwaliteit van leven-updates

Yacht Club Games en Nitrome hebben geluisterd naar feedback van spelers en een reeks Quality of Life-updates geïmplementeerd in de Fate and Fortune DLC. Enkele van deze verbeteringen zijn:

  • Itemverbeteringen op basis van suggesties van spelers
  • Aanpassingen en toevoegingen aan levelontwerp
  • De optie om specifieke zaden in het menu in te stellen (alleen pc-versie)
  • Camera “Look Up/Down”-functie
  • De toevoeging van voedsel, vijanden en tekens aan het compendium
  • Belangrijke aanpassingen van de volgorde
  • De mogelijkheid om automatische neerwaartse stuwkracht (Shovel Drop) in het menu uit te schakelen
  • Tussenfilmpjes kunnen worden overgeslagen nadat ze zijn bekeken
  • Balancering van voedsel en maximale HP

Deze updates dienen om de gameplay-ervaring te stroomlijnen, waardoor Shovel Knight Dig nog leuker wordt voor zowel nieuwe als terugkerende spelers.

Gratis DLC voor Nintendo Switch

De Fate and Fortune DLC is gratis beschikbaar op de Nintendo Switch. Hoewel een releasedatum nog niet is bevestigd, kunnen fans zich verheugen op alle nieuwe content en verbeteringen op hun favoriete draagbare spelplatform. We houden u zeker op de hoogte zodra er meer informatie beschikbaar komt.

Conclusie

De Fate and Fortune DLC voor Shovel Knight Dig brengt een overvloed aan nieuwe content en verbeteringen aan de geliefde game, waardoor spelers nog meer kunnen ontdekken en bereiken. Knightmare Mode, Fetcher, Mementos, the Compendium en het nieuwe muzieknummer van Jake Kaufman zorgen voor nieuwe uitdagingen en ervaringen voor gamers, terwijl de Quality of Life-updates de algehele gameplay-ervaring verbeteren. Terwijl we reikhalzend uitkijken naar de release van deze gratis DLC op de Nintendo Switch, kunnen we niet anders dan anticiperen op de spannende avonturen die in het verschiet liggen in de wereld van Shovel Knight Dig.

Veelgestelde vragen
  • Is de Fate and Fortune DLC voor Shovel Knight Dig gratis?
    • Ja, de Fate and Fortune DLC is gratis beschikbaar voor alle spelers.
  • Wanneer heb ik toegang tot de Knightmare-modus in de Fate and Fortune DLC?
    • Knightmare Mode wordt beschikbaar voor spelers nadat ze het basisspel van Shovel Knight Dig hebben voltooid.
  • Wat is de rol van Fetcher in Shovel Knight Dig’s Fate and Fortune DLC?
    • Fetcher is een nieuw personage dat aan het einde van elke fase op spelers wacht. Voor 625 Bones (of Gems) geeft Fetcher spelers de optie om halverwege de run de put te verlaten, hun goud te sparen en terug te keren naar de HUB.
  • Wat zijn aandenkens en hoe werken ze in de Fate and Fortune DLC?
    • Aandenkens zijn aandenkens die aan spelers worden toegekend voor verschillende prestaties in Shovel Knight Dig. Ze dienen als decoratieve elementen in de HUB, waardoor spelers hun prestaties kunnen laten zien.
  • Wat doet de Compendium-functie in de Fate and Fortune DLC?
    • Het Compendium houdt bij wat spelers allemaal hebben verzameld of tegengekomen in Shovel Knight Dig, waardoor het een hulpmiddel van onschatbare waarde is voor completisten die er zeker van willen zijn dat ze elk aspect van het spel hebben ervaren.