Shovel Knight – King of Cards en amiibo-pack in december

Shovel Knight – King of Cards en amiibo-pack in december

Yacht Club Games heeft eindelijk aangekondigd dat het Shovel Knight Treasure Trove amiibo 3-pakket vanaf december verkrijgbaar is.

video
play-rounded-fill

Het bedrijf onthulde ook dat Shovel Knight: King of Cards, Shovel Knight Showdown en de fysieke editie van Shovel Knight: Treasure Trove ook in december uitkomen. Tenslotte!

Over Shovel Knight: King of Cards

King of Cards markeert ons grootste avontuur ooit, en we hopen dat de trailer je eetlust opwekt voor het avontuurlijke banket dat wacht! Het heeft meer niveaus, mechanica, geheimen en inhoud dan enig ander Shovel Knight-spel dat eraan vooraf gaat. Het is een spektakel, boordevol ideeën, het is het grootste spel dat we ooit hebben gemaakt, en we kunnen niet wachten tot iedereen het eindelijk speelt. We hebben alles wat we in het verleden hebben geleerd gebruikt om deze game te laten schitteren.

We hopen dat je het zowel een heerlijke terugkeer als een passende zending naar Shovel Knight: Treasure Trove zult vinden.

Dat is niet alles, zoals Yacht Club Games heeft gezegd dat er nieuwe functies komen voor Shovel Knight: Treasure Trove:

Shovel of Hope

  • In Shovel of Hope hebben we eindelijk een derde optie toegevoegd voor voornaamwoorden. Naast het feit dat je voor elk hoofdpersonage tussen twee lichaamstypes kunt kiezen, kun je de voornaamwoorden nu ook naar hen / hen omschakelen.
  • Je kunt nu Shovel of Hope Feats verdienen terwijl je coöp speelt. Deze zijn nog steeds behoorlijk uitdagend, en sommige zijn zelfs nog uitdagender geworden wanneer ze samenwerken met een vriend!
  • In Plague of Shadows hebben we een Alchemy Quick Select-optie toegevoegd. Je kunt je bommen en arcana selecteren met een handig nieuw menu, zodat je vrij met explosieven kunt experimenteren, net als de gekke alchemist zelf.
  • In Spectre of Torment hebben we vijf nieuwe platformuitdagingen toegevoegd aan de challenge-modus. Deze zijn niet bedoeld voor bangeriken – de nieuwe uitdagingen vereisen een aanzienlijke beheersing van de iconische beweging van Spectre Knight: de streepje schuine streep.
  • Voor alle spellen, inclusief de aankomende King of Cards en Showdown, hebben we drie nieuwe taalopties toegevoegd! Koreaans en traditioneel en vereenvoudigd Chinees. De totale telling komt op twaalf!
  • We hebben de toegankelijkheidsopties voor alle games uitgebreid. De intensiteit van schermflits en schermbewegingen kan nu onafhankelijk van elkaar worden verminderd. En King of Cards heeft ook paletten om de zichtbaarheid van kleurenblinden voor Joustus te verbeteren.
  • Shovel Knight biedt al honderden cheats om te delen en te verkennen! Maar we konden het niet laten om er nog een paar toe te voegen. Sommigen voegen hele nieuwe manieren om te spelen toe. Sommigen van hen zijn misschien iets te veel …
  • Nadat je alle prestaties in een game hebt voltooid, ontgrendel je ten slotte een kleine vlag op het titelscherm om aan te geven dat de game is voltooid. Zodra je elke uitdaging voor die game hebt overwonnen, verschijnt bovendien een medaille die je ware beheersing aangeeft. Als je elke game al hebt voltooid, maak je geen zorgen, deze worden met terugwerkende kracht toegekend. Geniet van het vullen van het titelscherm met je vele, hard bevochten, ridderlijke prestaties!
Ad