Shovel Knight King Of Cards + Indivisible Gameplay – Gamescom 2019

Shovel Knight King Of Cards + Indivisible Gameplay – Gamescom 2019

Twee gameplayvideo’s om met u te delen vanaf Gamescom 2019. De eerste video is de directe feed-gameplay van de aankomende Shovel Knight: King of Cards, terwijl de tweede de directe feed-gameplay van Indivisible is.

Beide spellen komen naar de Nintendo Switch.

Shovel Knight King Of Cards

video
play-rounded-fill

Video credits; GameXplain

Speel als King Knight, de vergulde man zelf, terwijl hij door 4 nieuwe werelden reist en meer dan 30 alle nieuwe banen, op een reis naar het beste van de Drie Koningen die over het land regeren. Met een hoge vliegende draai en een luidruchtige bash, kan hij door iedereen botsen die hem in de weg zou staan!

Heeft King Knight wat nodig is om een ​​heerser te worden? Misschien kan hij het onderweg oprapen tijdens deze eigenzinnige zoektocht! Ervaar verfijnde platforming, prachtige visuals, nieuwe actievolle cursussen, gloednieuwe bazen en verzamel een toegewijde aanhang in Shovel Knight: King of Cards!

Kenmerken:

    • Pak vijanden en obstakels aan met je kenmerkende bash-aanval en maak ze af met een oogverblindende draaiende slag! De speelstijl van King Knight draait helemaal om bashen, stuiteren en bounding!
    • Verzamel tonnen nieuwe wapens, pantsers, vaardigheden en volgers om er op je best uit te zien terwijl je vijanden met stralende vaardigheden neerschiet.
    • Heb je genoeg glamoureus avontuur gehad? Kom tot rust en scherp uw strategische geest door deel te nemen aan kaartgevechten met toekomstige onderwerpen uit het hele land.

Indivisible

video
play-rounded-fill

Indivisible is een handgetekende actie-RPG-platformgame van Lab Zero, makers van de veelgeprezen Skullgirls! Indivisible speelt zich af in een enorme fantasiewereld en vertelt het verhaal van Ajna, een onverschrokken meisje met een rebelse inslag die eropuit is om alles wat ze weet te redden van vernietiging.

Ad