Shovel Knight: King Of Cards – PAX East Gameplay

Shovel Knight: King Of Cards – PAX East Gameplay

Er zijn beelden verschenen van de komende Shovel Knight: King Of Cards, die kan worden gespeeld tijdens het PAX East-evenement van deze week.

video
play-rounded-fill

Zoals je weet, is de game uitgesteld om het team de ervaring te bieden die we allemaal verwachten van een dergelijke succesvolle studio als Yacht Club Games.

Over Shovel Knight: King Of Cards

Shovel Knight: King of Cards is de laatste campagne in de Shovel Knight: Treasure Trove-sage, en hij is groter en groter dan ooit!

Speel als King Knight, de vergulde goon zelf, terwijl hij door 4 nieuwe werelden reist en meer dan 30 nieuwe cursussen, op een reis naar de beste de drie koningen die over het land regeren. Met een hoge vliegende draai en een luidruchtige bash kan hij door iedereen heen botsen die hem in de weg zou willen lopen!

Heeft King Knight wat nodig is om een ​​heerser te worden? Misschien kan hij het onderweg oppikken voor deze eigenzinnige zoektocht! Ervaar verfijnde platforming, prachtige beelden, nieuwe actievolle cursussen, gloednieuwe eindbazen en verzamel een toegewijde volgeling in Shovel Knight: King of Cards!

Kenmerken

  • Neem het op tegen vijanden en obstakels met je typische bashaanval en maak ze af met een duizelingwekkende draaiende slag! In de speelstijl van King Knight draait alles om bashing, bouncing en bounding!
  • Verzamel tonnen nieuwe wapens, wapenuitrusting, vaardigheden en volgers om er je dandyst uit te zien terwijl je vijanden met stralende vaardigheid beukt.
  • Heb je genoeg van glamoureus avontuur? Ontspan en verscherp je strategische geest door te concurreren in kaartgevechten met toekomstige onderwerpen uit het hele land.
Ad