Shovel Knight komt naar Brawlhalla

Shovel Knight komt naar Brawlhalla

De gratis te spelen titel Brawlhalla zal een nieuwe gast karakters toevoegen en het is niemand minder dan de populaire Shovel Knight.

Wees klaar voor Shovel Knight

Hij zal later lid worden van de cast en Rayman van Ubisoft, die fans van beide franchises moet behagen. Shovel Knight zal aanwezig zijn evenals King Knight, Dark Knight, Plague Knight en Spectre Knight.

video

Over Brawlhalla

Een eeuwige strijdarena waar de grootste krijgers in de geschiedenis ruzie maken om te bewijzen wie de beste is die ooit was, is of zal zijn.

Elke wedstrijd is een epische test van vaardigheid, snelheid en kracht, en elke overwinning brengt extra glorie en opscheppen voor de winnaars.

Deze knokploegen worden gezouten met krachtige wapens en gadgets. Vechters klauteren om zwaarden, bijlen, hamers, blasters, raketlansen en meer te grijpen! Elk wapen verandert je speelstijl en je opties. Gadgets zoals mijnen, bommen en puntige sferen voegen nog meer gevaar toe aan de mix, waardoor vechters de koers kunnen veranderen met een goed getimede worp of zorgvuldig geplaatste val.