Shovel Knight Pocket Dungeon aangekondigd + Nieuwe Cyber Shadow Trailer

Shovel Knight Pocket Dungeon aangekondigd + Nieuwe Cyber Shadow Trailer

De nieuwste livestream van Yacht Club Games Presents heeft plaatsgevonden en we hebben nu al het nieuws van de makers van Shovel Knight.

Eerst is een nieuw puzzelspel genaamd Shovel Knight Pocket Dungeon, ontwikkeld door VINE en Yacht Club Games, aangekondigd. Het komt naar de Nintendo Switch in de herfst van 2020. Vandaag wordt ook een nieuwe verhaaltrailer voor Cyber ​​Shadow onthuld.

Yacht Club presenteert

Yacht Club Games heeft vandaag via zijn Presents-video een gloednieuwe Shovel Knight-game aangekondigd – Shovel Knight Pocket Dungeon. ontwikkeld door VINE en Yacht Club Games, is een gloednieuwe puzzelavontuur vol actie.

video
play-rounded-fill

Het team heeft ook een nieuwe verhaaltrailer voor Cyber ​​Shadow uitgebracht, die dit najaar op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Steam is uitgebracht. Shovel Knight Dig kreeg ook wat nieuws met een onthulling van het nieuwste lid van de Hexcavators – Hive Knight!

Over Shovel Knight – Pocket Dungeon

Duik met Shovel Knight in de diepten van de Pocket Dungeon op een puzzelavontuur vol actie als geen ander! Sluit je aan bij je mysterieuze gids Puzzle Knight terwijl je door schoppen vijanden schept, nieuwe apparatuur aanschaft en zowel bekende als nieuwe eindbazen bestrijdt. Verken een verhaal met eindeloze wendingen, zoektocht als je favoriete helden en daag zelfs een vriend uit voor een snelle onderlinge competitie in Shovel Knight Pocket Dungeon!

video
play-rounded-fill

Shovel Knight Pocket Dungeon is de derde titel gemaakt in samenwerking met een extern game-ontwikkelingsteam, naar Cyber ​​Shadow en Shovel Knight Dig. “Het werken met Yacht Club heeft ons geholpen middelen te gebruiken waar we anders geen toegang toe zouden hebben, en hielp het spel voor meer mensen te krijgen. Het is ook leuk om toe te voegen aan de mythos van Shovel Knight. ”, Zegt Russell Rafferty, ontwikkelaar achter VINE en maker van Pocket Dungeon.

Bij Yacht Club Games is het team verheugd om de komende ontwikkelaars in de schijnwerpers te kunnen zetten. “Door samen te werken met geweldige ontwikkelaars aan nieuwe Shovel Knight-games, krijgen we veel verschillende creatieve perspectieven en coole nieuwe ontwerpen die de grenzen van het Shovel Knight Universe verleggen! Het was opwindend om de voortgang van Pocket Dungeon te zien en we kunnen niet wachten om te zien waar Shovel Knight naartoe gaat. ” zegt Sean Velasco, ontwerper bij Yacht Club Games.

Over Cyber ​​Shadow

Cyber ​​Shadow van Aarne “MekaSkull” Hunziker komt dit najaar op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Steam. De game wordt uitgebracht als onderdeel van Xbox Game Pass voor console en pc.

video
play-rounded-fill

In Cyber ​​Shadow is de wereld overgenomen door synthetische levensvormen. Een wanhopig pleidooi voor hulp zet Shadow op een reis om te ontdekken wat het pad naar eeuwige ondergang begon. Slash door de techno hordes, spring langs valstrikken en navigeer behendig door de ruïnes van Mekacity.