Shovel Knight Pocket Dungeon – DLC-update aangekondigd

Shovel Knight Pocket Dungeon – DLC-update aangekondigd

Shovel Knight Pocket Dungeon krijgt een nieuwe update en DLC, die het nieuwe personage Random Knight zal bevatten, volgens Yacht Club Games.

Toegankelijkheidsopties, bugfixes en verbeteringen van de kwaliteit van leven worden allemaal opgenomen in de toekomstige versie. Nadat je een paar ridders hebt gerekruteerd, verschijnt er een willekeurige ridder in het kamp en wordt een van je ontgrendelde personages.

Er zijn drie DLC-pakketten gepland voor de game. Matchmaking en een beoordelingssysteem zijn gepland voor online functionaliteit. Nieuwe speelbare personages, monsters en eindbazen en meer behoren tot de andere functies.

Op dit moment is er geen precieze releasedatum voor de Shovel Knight Pocket Dungeon-update en DLC aangekondigd, maar meer informatie zal later worden vrijgegeven.

Over Shovel Knight Pocket Dungeon

Verken de Pocket Dungeon met Shovel Knight in een puzzelavontuur boordevol actie als geen ander!

Sluit je aan bij je mysterieuze gids Puzzle Knight terwijl je door hordes vijanden ploetert, nieuwe uitrusting aanschaft en zowel oude als nieuwe monsters bestrijdt. In Shovel Knight Pocket Dungeon kun je een verhaal met onbeperkte wendingen verkennen, reizen als je favoriete personages en zelfs een buddy uitdagen voor een snelle onderlinge competitie!

Kenmerken

  • Betreed een wereld van kerker-kruipende kerker-kruipende puzzelspellen! In een nieuw vechtsysteem bots je met vijanden om ze te bestrijden en schade uit te wisselen. Een gloednieuwe hybride met nooit eerder vertoonde eigenschappen. Terwijl je sleutels, power-ups en drankjes grijpt om je gezondheid aan te vullen, groepeer je tegenstanders voor krachtige kettingaanvallen!
  • Beheer meer dan tien van je favoriete Shovel Knight-personages, elk met hun eigen speciale vaardigheden en speelstijlen.
  • Voorzie jezelf onderweg van een schat aan spullen en uitrusting. Mix en match je uitrusting om je voor te bereiden op elke confrontatie.
  • Met de verhaalmodus, de competitieve versus-modus voor 2 spelers, een dagelijkse uitdaging en nog veel meer kun je op verschillende manieren spelen!
  • Een frisse plot wordt aangevuld met een sterk nieuw visueel ontwerp. Terwijl je ernaar streeft om te ontsnappen aan de vreemde Pocket Dungeon, leer je de kneepjes van het vak van je metgezel Puzzle Knight. Het kenmerkende verhaal en de humor van Shovel Knight zijn volledig te zien in deze aflevering!
  • Roep een geliefde feeëngenoot aan om je gezelschap te houden op je intrigerende puzzelreis door je amiiboTM uit de Shovel Knight-serie te gebruiken!
Ad