Shovel Knight Pocket Dungeon – Eerste 26 minuten

Shovel Knight Pocket Dungeon – Eerste 26 minuten

Is het ietwat verwarrende puzzelplezier van Shovel Knight Pocket Dungeon op Nintendo Switch je tijd en geld waard? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 26 minuten bekijken

Shovel Knight Pocket Dungeon ziet hoe de titulaire Shovel Knight wordt meegenomen naar een mysterieuze wereld waar hij vijanden moet verslaan en het land moet verkennen in rastergebaseerde puzzelgevechten!

video
play-rounded-fill

Over Shovel Knight Pocket Dungeon

Sluit je aan bij je mysterieuze gids Puzzle Knight terwijl je door hordes vijanden schopt, nieuwe uitrusting aanschaft en vecht tegen zowel bekende als nieuwe bazen. Verken een verhaal met eindeloze wendingen, ga op zoek als je favoriete helden en daag zelfs een vriend uit voor een snelle onderlinge competitie in Shovel Knight Pocket Dungeon!

Functies

  • Betreed een wereld van puzzelspellen met vallende blokken, met een kruipende wending in kerkers! Bots tegen vijanden om ze te verslaan en schade uit te wisselen in een uniek vechtsysteem. Een geheel nieuwe hybride die nog nooit eerder is gezien. Groepeer vijanden voor massale kettingaanvallen terwijl je sleutels, power-ups en drankjes grijpt om je gezondheid aan te vullen!
  • Beheer meer dan 10 van je favoriete helden uit het Shovel Knight-universum, elk met een unieke kracht en speelstijl.
  • Voorzie jezelf meteen van een schat aan items en uitrusting. Mix en match je uitrusting om je voor te bereiden op elke ontmoeting.
  • Speel op verschillende manieren met Verhaalmodus, competitieve versus-modus voor 2 spelers, een dagelijkse uitdaging en nog veel meer!
  • Een gedurfde nieuwe visuele stijl vult een nieuw verhaal aan. Leer de kneepjes van het vak van je vriend Puzzle Knight terwijl je probeert te ontsnappen uit de mysterieuze Pocket Dungeon. De kenmerkende verhalen en humor van Shovel Knight zijn volledig te zien!
  • Door je amiibo™ uit de Shovel Knight-serie te gebruiken, kun je een beroep doen op een bekende feeënvriend om je gezelschap te houden tijdens je verbijsterende puzzelavontuur!

Shovel Knight Pocket Dungeon wordt deze week gelanceerd via de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 / £ 17,99 / € 19,99.

Ad