Shovel Knight Pocket Dungeon komt volgende maand

Shovel Knight Pocket Dungeon komt volgende maand

Het actievolle puzzelavontuur Shovel Knight Pocket Dungeon heeft eindelijk een releasedatum gekregen voor de Nintendo Switch en we zullen niet te lang moeten wachten voordat we de game in handen kunnen krijgen. Yacht Club Games heeft aangekondigd dat het puzzelavontuur met de iconische Shovel Knight in de hoofdrol zal verschijnen op maandag 13 december en $ 19,99 gaat kosten.

Over Shovel Knight Pocket Dungeon

Duik met Shovel Knight in de diepten van de Pocket Dungeon in een puzzelavontuur boordevol actie als geen ander! Sluit je aan bij je mysterieuze gids Puzzle Knight terwijl je door hordes vijanden schopt, nieuwe uitrusting aanschaft en vecht tegen zowel bekende als nieuwe bazen. Verken een verhaal met eindeloze wendingen, ga op zoek als je favoriete helden en daag zelfs een vriend uit voor een snelle onderlinge competitie in Shovel Knight Pocket Dungeon!

video
play-rounded-fill

Kenmerken

  • Betreed een wereld van puzzelspellen met vallende blokken, met een kruipende wending in kerkers! Een geheel nieuwe hybride die nog nooit eerder is gezien.
  • Kom tegen vijanden aan om tegen ze te vechten en schade uit te wisselen in een uniek vechtsysteem. Groepeer vijanden voor massale kettingaanvallen terwijl je sleutels, power-ups en drankjes grijpt om je gezondheid aan te vullen!
  • Een gedurfde nieuwe visuele stijl vult een nieuw verhaal aan. Leer de kneepjes van het vak van je vriend Puzzle Knight terwijl je probeert te ontsnappen uit de mysterieuze Pocket Dungeon. De kenmerkende verhalen en humor van Shovel Knight zijn volledig te zien!
  • Beheer meer dan 10 van je favoriete helden uit het Shovel Knight-universum, elk met een unieke kracht en speelstijl.
  • Voorzie jezelf meteen van een schat aan items en uitrusting. Mix en match je uitrusting om je voor te bereiden op elke ontmoeting.
  • Speel op verschillende manieren met Verhaalmodus, competitieve versus-modus voor twee spelers en nog veel meer.
  • Weer een onvergelijkbare soundtrack in een nieuwe stijl van de verbazingwekkende virtuoos Jake Kaufman!
Ad