Shovel Knight Pocket Dungeon – Winter 2021

Shovel Knight Pocket Dungeon – Winter 2021

Yacht Club Games onthulde het releasevenster voor Shovel Knight Pocket Dungeon op Nintendo Switch. Deze op puzzels gebaseerde spin-off wordt rond de feestdagen gelanceerd.

Begraaf je in met je favoriete helden uit het Shovel Knight-universum wanneer de actievolle puzzelavontuur-mashup Shovel Knight Pocket Dungeon van @YachtClubGames deze vakantie op #NintendoSwitch verschijnt! #IndieWorld

video
play-rounded-fill

Over Shovel Knight Pocket Dungeon

Duik met Shovel Knight in de diepten van de Pocket Dungeon in een puzzelavontuur boordevol actie als geen ander! Sluit je aan bij je mysterieuze gids Puzzle Knight terwijl je door hordes vijanden schopt, nieuwe uitrusting aanschaft en vecht tegen zowel bekende als nieuwe bazen.

Ontdek een verhaal met eindeloze wendingen, ga op zoek als je favoriete helden en daag zelfs een vriend uit voor een snelle onderlinge competitie in Shovel Knight Pocket Dungeon!

Kenmerken

  • Betreed een wereld van puzzelspellen met vallende blokken, met een kruipende wending in kerkers! Bots tegen vijanden om ze te verslaan en schade uit te wisselen in een uniek vechtsysteem. Een geheel nieuwe hybride die nog nooit eerder is gezien. Groepeer vijanden voor massale kettingaanvallen terwijl je sleutels, power-ups en drankjes grijpt om je gezondheid aan te vullen!
  • Beheer meer dan tien van je favoriete helden uit het Shovel Knight-universum, elk met een unieke kracht en speelstijl.
  • Voorzie jezelf meteen van een schat aan items en uitrusting. Mix en match je uitrusting om je voor te bereiden op elke ontmoeting.
  • Speel op verschillende manieren met Verhaalmodus, competitieve versus-modus voor twee spelers, een dagelijkse uitdaging en nog veel meer!
  • Een gedurfde nieuwe visuele stijl vult een nieuw verhaal aan. Leer de kneepjes van het vak van je vriend Puzzle Knight terwijl je probeert te ontsnappen uit de mysterieuze Pocket Dungeon. De kenmerkende verhalen en humor van Shovel Knight zijn volledig te zien!
  • Als je je amiibo uit de Shovel Knight-serie gebruikt, kun je een beroep doen op een bekende feeënvriend om je gezelschap te houden tijdens je verbijsterende puzzelavontuur!
Ad