Shovel Knight Showdown details

Shovel Knight Showdown details

IGN gaf ons de eerste blik op de aankomende update van Shovel Knight: Treasure Trove, een online multiplayer-modus genaamd Shovel Knight Showdown.

video
play-rounded-fill

Shovel Knight Showdown

Het wordt een gratis update of je kunt het als een op zichzelf staande game kopen. Je kunt de modus hier in actie bekijken.

Duel met maximaal 4 spelers en klauteer na edelstenen als je favoriete heldhaftige of gemene ridder in Shovel Knight Showdown. Alle klassieke Shovel Knight-personages die je kent en waar je van houdt zijn speelbaar, velen voor het eerst ooit! Verzamel je vrienden voor eindeloze multiplayer-botsingen, of neem de controle over je favoriete personage en graaf de Verhaalmodus in. Vertrouwde besturing, items en mechanica keren terug, waardoor dit een platform vechtspel is waar iedereen in kan springen en het kan proberen.

Kenmerken

Shovel Knight Showdown biedt de enige multiplayer ter wereld en wordt geleverd als een gratis update voor alle bestaande versies van Shovel Knight: Treasure Trove op consoles en pc. Het zal niet beschikbaar zijn op draagbare platforms (3DS en Vita). Het zal ook beschikbaar worden gemaakt als een op zichzelf staand spel! “

Speel als alle belangrijke helden en schurken van Shovel Knight, velen voor het eerst ooit! Beheers meer dan 16 speelbare personages waaronder Shovel Knight, Shield Knight, Black Knight, The Enchantress en alle ridders van de Orde van No Quarter!

Concurreer in een-op-een duels, hectische 4-speler vrij-voor-iedereen, en coöperatieve teamgevechten tegen AI-tegenstanders of je vrienden in modi zoals Gem Clash, Showdown en meer!
Vecht je in Story Mode, een reis met meerdere stappen, aangepast aan elk personage! De door jou gekozen held zal tegenover een rivaal staan, talloze tegenstanders verslaan, ontspannen met een paar min of meer en hopelijk zien ze hun verhaal voltooid na een geheel nieuwe finale ontmoeting!

Verken ontelbare podia die zijn geïnspireerd op beroemde personages en locaties in Shovel Knight, evenals een overvloed aan gloednieuwe podia.

Bereid je bewegingen voor en perfectioneer ze in een volledig functionele oefenmodus.

De prachtige authentieke stijl van Yacht Club Game overbrugt de kloof tussen gisteren en vandaag. Design, kunst en audio luisteren terug naar de tijd van 8-bits, maar met een hectische nieuwe verflaag!
Nieuwe nummers complimenteren een bekroonde soundtrack gecomponeerd door Jake “Virt” Kaufman.
Gebalanceerde en intuïtieve gameplay is een warm welkom voor nieuwkomers en een oude omhelzing voor experts.

Ad