Shovel Knight Showdown – In de spotlight – Shovel Knight

Shovel Knight Showdown – In de spotlight – Shovel Knight

Yacht Club Games startte de eerste spotlight videoserie voor Shovel Knight Showdown met niemand minder dan Shovel Knight zelf.

Yacht Club Games zal om de paar weken een trailer delen met in de hoofdrol een personage uit Shovel Knight Showdown.

video
play-rounded-fill

We gaan ons verdiepen in de heroïsche en slechteriken die speelbaar zijn in Shovel Knight Showdown … te beginnen met de blauwe burrower zelf: Shovel Knight!

Over Shovel Knight in Shovel Knight Showdown

Shovel Knight is een goed afgerond karakter dat perfect is voor beginners en professionals! Hij heeft een klein arsenaal aan zeer betrouwbare bewegingen tot zijn beschikking. Je haalt het maximale uit elke aanval, ongeacht wat voor type wedstrijd.

Dig Slash

Even beproefd als Shovel Knight zelf! Dit is een standaard, bijna-aanvallende aanval die goed is voor het bashen op open platters en popping item bubbels.

Alle personages met scheppen (zoals onze blauwe held) hebben de mogelijkheid om projectielen terug te reflecteren naar tegenstanders!

Shovel Drop

Een waardige kenmerkende zet! Het is uniek omdat het vijanden kan beschadigen zodra het wordt geactiveerd. Gewoon rond een vijand springen is voldoende om angst in hun hart te slaan en hun hand in een parry of andere aanval te dwingen.

Zoals altijd is het een geweldig hulpmiddel voor platformen! Stuiter op meerdere tegenstanders om hoger gelegen terrein te bereiken en misschien wel het spel-winnende juweeltje! Ik hoef je dit waarschijnlijk niet te vertellen, maar het is ook heel goed in het opbreken van vuilblokken!

Charge Slash

De Charge slash heeft gevechts potentie in schoppen! Het is een verreikende, verblindend snelle aanval die vijanden echt weg slaat.

Het loslaten van deze aangedreven slash geeft ook een korte sprong vooruit. Het lijkt misschien niet zo veel, maar deze extra afstand kan het verschil betekenen tussen leven of dood tijdens het platformen!

Hoewel niet alle personages aanvallen in laadstijl hebben, werken alle aanvallen in Chargedown op dezelfde manier. De oplaadtijd is identiek aan de tijd die nodig is om een ​​bomaanslag in Plague of Shadows voor te bereiden. Je kunt de meeste andere acties uitvoeren tijdens het opladen en je personage begint te knipperen om aan te geven dat de aanval klaar is. Het lezen van de schuine streep in Shovel of Hope zou ervoor zorgen dat Shovel Knight langzamer loopt, maar die limiet bestaat niet in Showdown!

Er zijn maar weinig gelegenheden waar je deze zet niet klaar wilt hebben. Dus onthoud je ABC’s: laad altijd op.

Flare Wand

Met een polsbeweging kan Shovel Knight een bol van vurige dood slingeren! Het is misschien niet flitsende, maar deze vuurbal is solide voor het toevoegen van druk vanaf een afstand.

Er zijn geen magische puntlimieten in Showdown, maar je kunt slechts één vuurbal tegelijk actief hebben. Houd het in de gaten om klaar te zijn voor nog een volley.

De meeste projectielen in Showdown starten langzamer dan u misschien gewend bent. De Flare Wand is geen uitzondering! Wanneer je in de lucht activeert, blijf je even op hun plaats. Dit helpt ervoor te zorgen dat uw projectiel nauwkeurig blijft, zodat u niet hoeft te raden waar u bent tegen de tijd dat het actief is.

Alles bij elkaar

Shovel Knight profiteert enorm van een effectief en solide gebruik van zijn basisverplaatsingsset. Pester met de Flare Wand van een afstand. Gebruik de Shovel Drop om van een hogere grond te vallen. En wees klaar om uit te halen met de Charge Slash om tegenstanders op hun hoede te houden. Soms is de krachtigste Shovel Drop er één die helemaal niet raakt!

Ad