Shovel Knight: Treasure Trove – laatste geplande update – gepland voor 10 december

Shovel Knight: Treasure Trove – laatste geplande update – gepland voor 10 december

Er komen veel Shovel Knight-goodies op 10 december en ze omvatten ook de langverwachte Shovel Knight: King of Cards en Shovel Knight Showdown.

10 december

Shovel Knight: King of Cards – 10 december
Shovel Knight Showdown – 10 december
Shovel Knight: Treasure Trove Physical Edition – 10 december
Shovel Knight Treasure Trove amiibo 3-pack – 10 december
Shovel Knight Gold Edition amiibo – 10 december

video

Dat is niet alles zoals de fysieke versie van Shovel Knight: Treasure Trove, het 3-pack amiibo en Shovel Knight: Gold Edition amiibo zal ook op deze datum arriveren. Zorg dus dat je 10 december in je agenda markeert als je een fan bent van de uitstekende Shovel Knight-games.

Over King of Cards

King of Cards markeert ons grootste avontuur ooit, en we hopen dat de trailer je eetlust opwekt voor het avontuurlijke banket dat wacht! Het heeft meer niveaus, mechanica, geheimen en inhoud dan enig ander Shovel Knight-spel dat eraan vooraf gaat.

Het is een spektakel, boordevol ideeën, het is het grootste spel dat we ooit hebben gemaakt, en we kunnen niet wachten tot iedereen het eindelijk speelt. We hebben alles wat we in het verleden hebben geleerd gebruikt om deze game te laten schitteren. We hopen dat je het zowel een heerlijke terugkeer als een passende zending naar Shovel Knight: Treasure Trove zult vinden.

Ad