Sifu fysieke release bevestigd

Sifu fysieke release bevestigd

Sifu werd getoond en nu heeft Microids bevestigd dat er aan een fysieke release wordt gewerkt.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Sifu-edities

Spelers die de Redemption Edition kopen, krijgen een exemplaar van de game, een exclusief steelbook, een digitale versie van de originele partituur van de game en drie lithografieën. De Redemption-editie heeft alles in de Vengeance-editie, plus een gedrukt kunstboek genaamd “The Art of Sifu” en een beeldje.

Je kunt de Redemption Set ook krijgen als je Sifu al op een ander platform hebt en wat extra goodies wilt. Dit wordt geleverd met de figuur, een “Tenacity” hanger en een 160 pagina’s tellend boek genaamd “Behind the Art of Sifu” van Pix’n Love.

Over Sifu

Sifu is een verhaal over een jonge Kung Fu-student die zijn hele leven heeft getraind voor een dag van afrekening nadat hun hele familie op brute wijze werd vermoord door een mysterieus moordteam. De film heeft dezelfde aangrijpende intensiteit als klassieke Kung Fu-films en heeft realistische en rauwe vechtscènes.

De unieke gameplay van Sifu is een mix van twee bekende speltypes. Het combineert de intensiteit en spanning van beat-em-up-games met het aangrijpende ontwerp van 3D-actiegames. Gesitueerd in een gedetailleerde verzonnen Chinese stad, los je een oud mysterie op door middel van een reeks harde gevechten die je vaardigheden tot het uiterste zullen drijven. De kansen zijn tegen je gestapeld, dus je zult moeten vertrouwen op je Kung Fu-vaardigheden en een magische hanger die je weer tot leven zal brengen als je sterft. Maar magie is duur, en elke keer dat je weer tot leven komt, ben je veel ouder geworden. Je zult moeten wachten op je wraak.

De prachtige, met de hand getekende kunststijl van de game is een eerbetoon aan klassieke Kung Fu-films, waarin al heel lang thema’s als wraak en verlossing worden verteld. Dit past perfect bij Sloclap’s expertise op het gebied van vechtsporten. Sifu werpt een unieke kijk op vechtsporten en zijn thema’s, wat dit spel tot een echte ontdekkingsreis maakt.

Op 8 november zullen zowel fysieke als digitale exemplaren van Sifu voor Nintendo Switch en de Redemption Set beschikbaar zijn