Sifu – Launch trailer

Sifu – Launch trailer

Sifu is gearriveerd op de Nintendo Switch en dankzij een nieuwe trailer kunnen we er nu nog een keer naar kijken. Sloclap heeft een laatste video uitgebracht om de release van de game op het Nintendo-systeem te promoten.

video
play-rounded-fill

Over Sifu

Sifu is het verhaal van een jonge Kung Fu-student op een weg van wraak, op zoek naar de moordenaars van zijn familie. Hij is één tegen allen, zonder vrienden en met veel vijanden. Om de traditie van zijn familie te zegevieren en in stand te houden, moet hij vertrouwen op zijn specifieke kennis van Kung Fu en op een mysterieuze ketting.

Op het spoor van wraak: je zoektocht naar je vijanden leidt je naar de donkerste uithoeken van de stad, van bendes geteisterde buitenwijken tot de ijskoude gangen van wolkenkrabbers van bedrijven. Je hebt maar één dag en een hele reeks tegenstanders op je pad. Tijd is de prijs die je betaalt voor elke fout.

Aanpassing is de weg vooruit: overleven vereist een zorgvuldige plaatsing en creatief gebruik van de omgeving in je voordeel. Gebruik alles wat je tot je beschikking hebt: werpbare voorwerpen, geïmproviseerde wapens, ramen en richels… De kansen zijn groot tegen je, en er zal geen medeleven getoond worden.

Sifu is zowel fysiek als digitaal beschikbaar voor Nintendo Switch.