Signalis – Fysieke editie komt in februari 2023

Signalis – Fysieke editie komt in februari 2023

In de volgende maand zal een fysieke versie van de onafhankelijke survival-horrorgame Signalis met sci-fi-thema beschikbaar worden gesteld voor aankoop op de Nintendo Switch en de PlayStation 4. Op dinsdag 21 februari zullen fans van de game ook omdat nieuwkomers de fysieke editie in handen kunnen krijgen, die zal worden verkocht in grote gamewinkels over de hele wereld, waaronder in Noord-Amerika, Europa en Australië, zoals Amazon en GameStop.

Yuri Stern, de persoon die verantwoordelijk is voor het maken van de game, maakte de informatie bekend via Twitter.

Singalis is een slaaphit?

De spelwebsite Siliconera gaf de ervaring van het spelen van Signalis een perfecte score van 10 op 10 en noemde het een absolute once-in-a-lifetime kans.

Over Signalis

Een traditioneel survival-horroravontuur dat zich afspeelt in een dystopische toekomst vol retrotech. Verken de kosmos als Elster, een Replika-technicus die op zoek is naar haar vergeten dromen, en los een mysterieuze zaak op.

Het najagen van dromen onder de aanwezigheid van nachtmerries

Ontwaak uit je slaap en speel de rol van Elster, een Replika-technicus die op zoek is naar zowel haar vermiste metgezel als haar verloren dromen. Verken een bizarre retrotech-omgeving als Elster. In deze spannende en trieste ervaring van kosmische angst en traditionele psychologische overlevingshorror, zul je vreselijke geheimen, moeilijke raadsels en nachtmerrieachtige monsters ontdekken. De sfeer is een mix van kosmische angst en klassieke survivalhorror.

Fatale uitzondering

De wereld van SIGNALIS speelt zich af in een dystopische toekomst waarin de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd en de totalitaire heerschappij van Eusan een ijzeren greep op de macht houdt door middel van invasieve bewaking en propaganda. Replika’s zijn mensachtige androïden die onder het publiek leven en dienen als werknemers, beschermers en overheidsdienaren naast de inwoners die ze zouden moeten nabootsen.

De gebeurtenissen die plaatsvinden in SIGNALIS beginnen met een Replika met de naam Elster die uit cryostase tevoorschijn komt te midden van de ruïnes van een schip. Nu gestrand op een ijskoude planeet, begint ze aan een avontuur in de onbekende diepten van de planeet.

Traditionele gameplay voor het horrorgenre survival

Voel angst en angst terwijl je het opneemt tegen onverwachte monsters, beheer zorgvuldig beperkte middelen en zoek naar antwoorden op moeilijke puzzels terwijl je door het spel gaat.

Locaties die koud en ver weg zijn

Onderzoek de schimmige hoekjes en gaatjes van een vergaan ruimteschip, duik in het onopgeloste mysterie van wat er is gebeurd met de mensen die in een veroordeelde faciliteit woonden, en zoek naar aanwijzingen over wat eronder ligt.

Een droom die zelf een droom is.

Ontdek een sfeervol sciencefictionverhaal over identiteit, geheugen en de angst voor het onbekende en het onkenbare, geïnspireerd door klassieke kosmische horror en het werk van David Lynch, Hideaki Anno en Stanley Kubrick.

Een verrassend visioen

Ontdek een brutalistische nachtmerrie die tot leven wordt gebracht door vloeiende 3D-personageanimaties, dynamische belichting en schaduwen en ingewikkelde transparantie-effecten, die allemaal vergezeld gaan van filmisch scifi-anime-verhaal.