Signalis – Launch trailer

Signalis – Launch trailer

De lanceringstrailer voor Signalis is voorbereid door Humble Games en rose-engine. De video biedt een ander perspectief op het survival-horrorspel.

video
play-rounded-fill

Over Signalis

Ontdek een bizar retrotech-universum als Elster, een technicus Replika die op zoek is naar haar vermiste minnaar en haar vermiste dromen, wanneer je wakker wordt uit je slaap. In een spannende en deprimerende ervaring van kosmische angst en traditionele psychologische survival-horror, ontdek je gruwelijke geheimen, moeilijke raadsels en nachtmerriemonsters.

De dystopische toekomst die in Signalis wordt weergegeven, is er een waarin de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd en waarin de autoritaire regering van Eusans nog steeds een ijzeren greep heeft via opdringerige surveillance en propaganda. Replikas, mensachtige androïden die zijn gebouwd om op mensen te lijken, bestaan ​​naast de algemene bevolking als werknemers, ambtenaren en protektoren.

Een Replika genaamd Elster ontwaakt uit cryostase op een getroffen schip, en hier begint het verhaal van Signalis. Nu ze vastzit op een kille planeet, begint ze aan een avontuur op onbekend terrein.

Ervaar terreur en angst als je ongebruikelijke monsters tegenkomt, beheer zorgvuldig beperkte middelen en zoek naar antwoorden op moeilijke puzzels in deze klassieke survival-horrorervaring.

Verken de schimmige spleten van een neergestort ruimteschip, duik in het raadselachtige lot van de bewoners van een dodelijke faciliteit en ontdek wat eronder ligt in koude en verre streken.

Ontdek een suggestief verhaal over identiteit, herinnering en de angst voor het ondoorgrondelijke en het onbekende, geïnspireerd door klassieke kosmische horror en het werk van Stanley Kubrick, Hideaki Anno en David Lynch. Een droom over dromen.

Dwaal door een brutalistische nachtmerrie die wordt voortgestuwd door vloeiende 3D-personageanimaties, bewegende verlichting en schaduwen en ingewikkelde transparantie-effecten, die allemaal vergezeld gaan van een filmisch sci-fi anime-verhaal.

Nu toegankelijk op Nintendo Switch is Signalis.