Silt aangekondigd en lanceert juni 2022

Silt aangekondigd en lanceert juni 2022

Silt wordt in juni 2022 uitgebracht voor de Nintendo Switch, volgens ontwikkelaar Spiral Circus. De game wordt aangekondigd als een “2D-avonturenpuzzelspel”, waarin spelers door een onderwaterafgrond moeten navigeren die wemelt van vreemde dieren, onbekende ruïnes en antieke apparatuur.

video
play-rounded-fill

Over Silt

Silt is een fantastisch onderwaterpuzzel-avonturenspel. Je bent een duiker alleen in een waterige afgrond, op zoek naar lang vergeten geheimen. Bezit de dieren in je omgeving om puzzels op te lossen en dieper de duisternis in te gaan…

De natuur heeft vreemde vormen aangenomen. Ontdek vreemde dieren, onontdekte ruïnes en oude technologie die zich onder het oppervlak van de oceaan verschuilt.

Overleef botsingen met enorme diepzeegoliaths. Gebruik hun macht om een ​​lang sluimerende kracht in het hart van de afgrond te wekken.

Getuige dat kunst tot leven komt. Silts angstaanjagende monochromatische omgeving is opgebouwd uit de tekeningen en verwrongen ideeën van kunstenaar Mr Mead. Er wacht u een gevaarlijke reis…