Sindel onthult voor Mortal Kombat 11

Sindel onthult voor Mortal Kombat 11

Een nieuwe strijder is onthuld voor de populaire Mortal Kombat 11 en het is Sindel.

Het vrouwelijke personage maakte haar debuut in Mortal Kombat 3 en lijkt te zijn ingesteld om terug te keren als een downloadbaar content-personage in de meest recente vermelding in de langlopende franchise.

Over Sindel

Ondanks haar dreigende uiterlijk is Sindel vriendelijk en welwillend van aard. Ze regeert het rijk van Edenia naast haar dochter, prinses Kitana.

Sindels macht lijkt op meer dan één manier een innerlijke, etherische aard te hebben. Ze is een duidelijk ouder en volwassener personage, met vloeiend grijs haar en een vorstelijke houding die past bij haar rol als koningin van Edenia. Ze heeft een natuurlijke affiniteit met luchtmagie, zoals blijkt uit haar vermogen om sonische golven te laten zweven en manipuleren.

In Mortal Kombat: Deception beschrijft maker Ed Boon Sindel als een uitdagend personage op meer dan één manier. Hoewel Sindel niet een van de hoofdpersonen in de serie is, was ze betrokken bij een groot deel van het spel.

Dit had te maken met het feit dat haar heerschappij over Edenia haar tot doelwit maakte voor vele andere heersers zoals Shao Kahn, Shinnok en Onaga. Sindel was een van de weinige kwaadaardige personages die in de serie goed werd.