Sir Lovelot komt op 3 maart 2021

Sir Lovelot komt op 3 maart 2021

Pixel Games heeft aangekondigd dat Sir Lovelot op 3 maart 2021 naar de Nintendo Switch komt. De game zal 40 levels met handgemaakte obstakels en uitdagingen bevatten, allemaal in de weg van de titulaire zoektocht van Sir Lovelot naar liefde!

video

Het kostte maar twee dagen om een ​​speelbaar prototype te krijgen, dus over twee maanden lanceren we de laatste game, toch? Fout!

Bijna precies 2 jaar later op de dag is Sir Lovelot eindelijk klaar om jonkvrouwen te achtervolgen op Nintendo Switch ™, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 en Steam PC.

Over Sir Lovelot

Het is een absoluut hartverscheurend, harig verhaal, als er ooit een was …

Sir Lovelot is op zoek naar de liefde van zijn leven.

Ga met hem mee in een gekke precisieplatformer, waar indruk maken op brutale jonkvrouwen moeilijker is dan een hart van steen!

Je doel is om een ​​selectie cadeaus te verzamelen om de volgende in afwachting van juffrouw aan te bieden, terwijl je verraderlijke gevaren vermijdt en rare wezens vecht, alles in de best mogelijke tijd!

Belangrijkste kenmerken:

  • Naast echt geluid en real-time bewegende graphics, biedt deze dobbelsteen een miljoen keer, singleplayer, platformavontuur, functies zoals –
  • Honderden schermen met slinkse uitdagingen, in meer dan 40 handgemaakte levels
  • Een heel arsenaal aan nietsvermoedende nasties die door het land zwerven, plus een vuurspuwende baas om dingen af ​​te ronden
  • Tientallen tijdrovende verborgen snelkoppelingen, geheime beloningen en gouden eieren -> jonkvrouwen zijn er echt dol op!
  • Een prachtige soundtrack van Alexander Falinski, bekend van zijn talent op Cut the Rope, LightSlinger Heroes, Tap the Frog …
  • 14 talen: Engels, Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans, Russisch, Pools, Turks, Koreaans, Japans, Chinees – traditioneel, Luxemburgs
  • Gemiddeld 4-6 uur speeltijd voor de eerste run. Ongeveer twee keer zoveel voor de 105% completisten die er zijn
Ad