Sixtar Gate: Startrail komt in maart + nieuwe trailer

Sixtar Gate: Startrail komt in maart + nieuwe trailer

De releasedatum voor de Nintendo Switch-editie van Sixtar Gate: Startrail is vastgesteld door de uitgever van de game, CFK, in overleg met de makers van de game, Lyrebird Studio en Starlike. De datum van 16 maart 2023 is vastgesteld als de lanceringsdatum voor de game.

video
play-rounded-fill

Over Sixtar Gate: Startrail

De ritmische videogame Sixtar Gate: Startrail zou voor het eerst in september 2021 op de Nintendo Switch verschijnen.

Jij en je metgezel Shii, de bestuurder van het schip, reizen door het uitgestrekte Sixtar-systeem aan boord van het wetenschappelijke schip Ausflug.

De ontwikkeling van een adventure-modus die spelers de kans geeft om meer te weten te komen over het achtergrondverhaal van Sixtar Gate is nu aan de gang.

Op de soundtrack staan ​​nummers van artiesten als Life is PIANO, Brain Power en CO5M1C R4ILR0AD, die allemaal bekend zijn bij fans van ritmegames. Daarnaast hebben we unieke nummers toegevoegd die zijn geschreven en uitgevoerd door artiesten als Sound Souler, KARUT en yomoha en die exclusief zijn voor Sixtar Gate: STARTRAIL.

Het is onze bedoeling om spelers in de niet al te verre toekomst toegang te geven tot nieuwe nummers van bekende franchises zoals VOCALOID en Touhou Project, nummers die niet direct beschikbaar zijn in andere ritmegames.

De voortgang van het nummer bepaalt wanneer poorten openen en sluiten, waardoor het aantal rijstroken verandert waarop spelers moeten letten. Probeer eens een ander soort ritmespel uit. De installatie van dit poortsysteem houdt in dat u uw waakzaamheid geen seconde kunt verslappen, dus bereid u dienovereenkomstig voor.

Zelfs als je niet erg getalenteerd bent in ritmespellen of gewoon muziek wilt uitvoeren die je leuk vindt, zullen andere gamers je helpen! In de coöperatieve modus die we Unity Quest noemen, moeten al onze spelers met elkaar samenwerken om hetzelfde doel te bereiken. Ontgrendel verschillende prijzen, waaronder extra tracks en dingen om je personage aan te passen!

Ad