SkateBIRD update, inclusief Among Us samenwerking

SkateBIRD update, inclusief Among Us samenwerking

SkateBIRD krijgt een nieuwe update en als onderdeel daarvan is een Among Us-partnerschap aangekondigd.

Ok! Deze patch heeft veel inhoud, maar de belangrijkste attractie is EEN VOLLEDIG NIEUW LEVEL. Het vindt canoniek plaats na de plot en begint ontgrendeld. Je kunt het dus als eerste of als laatste spelen, afhankelijk van je voorkeur. Het is een luchtig zijverhaal over de buitenwereld.

video
play-rounded-fill

Verborgen skater

Er is ook een verborgen skater van een bekend spel/intellectueel eigendom. Het wordt beschikbaar wanneer je het spel voltooit. Heb er wat plezier mee. Ik ga hier geen spoilers geven; je kunt verrast zijn of jezelf verwennen zoals je wilt.

O, dan zijn er trotskleding, want, nou ja, Trots! Geniet van de regenboogvogels gekleed in regenboogkleding.

Over SKATEBIRD

Maal op buigzame rietjes, draai nietmachines om en kerf dodelijke lijnen door parken gemaakt van karton en plakband. Bovenal geven schaatsvogels alles!

In SKATEBIRD® kun je op buigzame rietjes slijpen, nietmachines omdraaien en geweldige lijnen kerven door karton en plakbandparken!

Je bent een eenzaam vogeltje nu je grote vriend zijn bestuur voorgoed heeft verlaten. Hun werk stinkt en ze zijn tegenwoordig zelden thuis om met je te spelen. Met de kracht van een cool schaatsend vogeltje, ga je dat allemaal verhelpen. Je bent misschien klein, maar hoe meer je skate en volgers krijgt, hoe meer de wereld van het vogelschaatsen voor je opengaat. Vogels zullen je park bezoeken, je helpen bij het vinden van andere parken, en samen zullen jullie (op de een of andere manier) het leven van Big Friend verbeteren! Bovenal geven schaatsvogels alles!

Ad