Skater XL – Easy Day High School

Skater XL – Easy Day High School

Een nieuwe kaart genaamd Easy Day High School is aangekondigd voor skategame Skater XL. Skater XL wordt 28 juli 2020 digitaal gelanceerd op Nintendo Switch.

Skater XL, een game die het skateboardgenre evolueert met zijn complete op fysica gebaseerde besturing en community skate-subcultuur, heeft vandaag een geheel nieuwe kaart onthuld met de lancering van de game volgende maand – het is tijd om je in te schrijven voor de zomerschool op Easy Day High!

video

Over Easy Day High School

De nieuwe kaart bevat meer dan 20 locaties die zijn geïnspireerd op historische skate-plekken in Californië. Deze locaties in de echte wereld zijn verweven in het ontwerp van de Easy Day High School-kaart, waaronder de Wallenberg Big 4 (Wallenberg High School), de Clipper Ledge (James Lick Middle School) en ‘Leap of Faith’ (Point Loma High School) . Elk gebied is strategisch geïntegreerd in de kaart op een manier die talloze leuke skatelijnen en creatieve mogelijkheden opent.

Over Skater XL

Jouw trucs, jouw stijl, oneindige mogelijkheden.

Skater XL is de laatste evolutie in skatevideospellen die het plezier, de creativiteit en de cultuur van skateboarden naar de digitale wereld brengt. Gemaakt door een team van gepassioneerde skateboarders, is Skater XL het meest authentieke en levensechte skateboardspel dat ooit is gemaakt.

Skater XL wordt op 28 juli digitaal gelanceerd op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, en bij fysieke winkels voor PS4 en Xbox One.