Skautfold: Usurper – Een spannende Metroidvania-actie-RPG

Skautfold: Usurper – Een spannende Metroidvania-actie-RPG

Samenvatting:

Skautfold: Usurper is een aankomende Metroidvania Action-RPG voor de Nintendo Switch, die op 23 juni 2023 wordt uitgebracht. Ontwikkeld door Pugware en uitgegeven door Red Art Games, de game is het vervolg op Skautfold: Shrouded in Sanity, maar kennis van de eerste game is niet nodig om van dit spannende avontuur te genieten.

Met zijn unieke “Guard”-systeem en reflecterend schild, meer dan 90 verschillende wapens en spreuken, personage-builds en speciale moeilijkheidsgraden, belooft Skautfold: Usurper een spel te worden waar zowel casual als hardcore spelers urenlang van kunnen genieten. In dit artikel gaan we in op de gameplay, het verhaal, de functies en alles wat je moet weten over Skautfold: Usurper vóór de release.


Over Skautfold: Usurpator

Skautfold: Usurper is een aanstaande Metroidvania Action-RPG ontwikkeld door Pugware en uitgegeven door Red Art Games. Het spel beloont vaardig spel en nauwkeurigheid met zijn unieke vechtsysteem, waarbij spelers inkomende aanvallen nauwkeurig moeten ontwijken om een ​​groot deel van die aanvalsschade om te zetten in “Bewakingspunten”, waarmee ze het tij van het gevecht kunnen keren en de bovenhand. Met zijn meeslepende gameplay, verhaal en setting belooft Skautfold: Usurper een spannend avontuur te worden voor zowel casual als hardcore spelers.

De game wordt op 23 juni 2023 digitaal uitgebracht en de fysieke versie komt in september beschikbaar. Pre-orders voor de PEGI-gecertificeerde fysieke edities van alle drie de titels gaan op 5 mei 2023 om 17.00 uur CEST open in de officiële online winkel van Red Art Games. Degenen die Skautfold: Usurper’s fysieke versie rechtstreeks van Red Art Games pre-orderen, ontvangen de exclusieve Deluxe Edition, die een hoes en een dubbelzijdige poster heeft, evenals een exclusieve sleutelhanger met het hoofdpersonage van de game als pre-orderbonus.

video
play-rounded-fill

Game Mechanics

Skautfold: Usurper introduceert een nieuw “Guard”-systeem dat behendig spel en nauwkeurigheid beloont. In plaats van onmiddellijk gezondheid te verliezen wanneer de speler wordt geraakt, verliezen ze “Bewakingspunten” (die functioneren als een regeneratieschild). Als deze op zijn, loopt de speler normaal schade op. Als de speler echter nauwkeurig binnenkomende aanvallen ontwijkt, zal hij een groot deel van die aanvalsschade omzetten in “Bewakingspunten”, waardoor hij het tij van het gevecht kan keren en de overhand kan krijgen. Dit is een systeem waarmee iedereen in het spel kan komen, maar toch een hoog vaardigheidsplafond biedt voor spelers die op zoek zijn naar een uitdaging.

De game bevat ook een reflecterend schild, dat in staat is om de meeste vijandelijke projectielen in “vriendelijke” projectielen te veranderen, zodat spelers terug kunnen slaan met de eigen wapens van de vijand. Hoewel dit Guard niet zal regenereren, zal het nog steeds aanvallen teniet doen tegen lagere Guard-kosten.

Met meer dan 90 verschillende wapens en spreuken, van zwaarden en speren tot bogen en spreuken, biedt Skautfold: Usurper talloze variaties van personage-builds. De game bevat ook acht verschillende statistieken om in te specificeren (samen met hertoewijzing van statistieken), waardoor spelers hun personages kunnen bouwen volgens hun voorkeuren. Bovendien biedt Skautfold: Usurper optionele eindbazen en speciale moeilijkheidsgraden, waardoor spelers hun eigen moeilijkheidsgraad kunnen instellen en kunnen genieten van een unieke spelervaring.

Verhaal en omgeving

Skautfold: Usurper speelt zich af in een alternatieve tijdlijn van het Londen van 1898, waar de buitenwereldse Citadel is geland, die Eldritch-gruwelen en de gekmakende mist loslaat en wijdverspreide paniek veroorzaakt. Keizerin Eleanor en haar loyale ridders zijn de Citadel binnengegaan om Londen van de terreur te verlossen, terwijl Waltham, de leider van de Veimar, de Citadel beklimt om de Navigator voor zijn eigen doeleinden uit te dagen. Skautfold: Usurper is het vervolg op Skautfold: Shrouded in Sanity, maar kennis van de eerste game is niet nodig, aangezien dit het tweede deel van de Skautfold-gameserie is.

De game speelt zich af in een enorme en veelzijdige onderling verbonden wereld, met talloze snelkoppelingen om te ontdekken en een verscheidenheid aan verschillende gebieden, van menselijke steden tot buitenaardse landschappen, grote bibliotheken tot etherische tuinen en van een Eldritch-motor tot een gecrasht ruimteschip. Er zijn ontelbare geheimen, extra gebieden en optionele eindbazen om te ontdekken, waardoor Skautfold: Usurper een spel is waar spelers urenlang van kunnen genieten.

Conclusie

Tot slot, Skautfold: Usurper is een aankomende Metroidvania Action-RPG die een spannend avontuur belooft te worden voor zowel casual als hardcore spelers. Met zijn unieke “Guard”-systeem en reflecterend schild beloont de game vaardig spel en nauwkeurigheid, terwijl de meer dan 90 verschillende wapens en spreuken, personage-builds en speciale moeilijkheidsopties spelers talloze manieren bieden om van een unieke game-ervaring te genieten. Met zijn meeslepende verhaal en setting is Skautfold: Usurper een game waar spelers urenlang van kunnen genieten, en we kunnen niet wachten op de release op 23 juni 2023.

Veelgestelde vragen
  • V: Zal ​​Skautfold: Usurper beschikbaar zijn op andere platformen naast de Switch?
    • A: Momenteel is de game alleen gepland voor release op de Nintendo Switch.
  • V: Moet ik het eerste Skautfold-spel spelen om het verhaal van Usurpator te begrijpen?
    • A: Kennis van de eerste game is niet nodig, aangezien Skautfold: Usurper het tweede deel is van de Skautfold-gameserie.
  • V: Kan ik de fysieke versie van Skautfold: Usurper vooraf bestellen bij een andere verkoper dan Red Art Games?
    • A: Nee, pre-orders voor de PEGI-gecertificeerde fysieke edities van alle drie de titels gaan op 5 mei 2023 om 17.00 uur CEST open in de officiële online winkel van Red Art Games.
  • V: Krijgt Skautfold: Usurper multiplayer-opties?
    • A: Nee, Skautfold: Usurper is een spel voor één speler.
  • V: Hoe lang is de gameplay van Skautfold: Usurper?
    • A: De lengte van het spel hangt af van de speelstijl en aanpak van de speler. Echter, met zijn ontelbare geheimen, extra gebieden en optionele eindbazen, kunnen spelers urenlang van het spel genieten.