Skellboy komt 30 Januari

Skellboy komt 30 Januari

Fabraz kondigde een nieuwe releasedatum aan voor Skellboy, die een maand werd uitgesteld op Nintendo Switch. De uitgever heeft aangekondigd dat Skellboy op 30 januari 2020 zal worden gelanceerd via de Nintendo eShop.

Pre-aankoop begint 20 januari 2020 met een korting van 10%. Ook werken Yetee en Black Screen Records samen om in de nabije toekomst enkele merchandise uit te brengen.

video

Vertraagd maar op komst

Na de eerste vertraging kondigen we met trots de lancering van Skellboy aan op 30 januari 2020 op de Nintendo Switch! Om je te verontschuldigen voor de vertraging van een maand, als een speciale traktatie, is het spel vanaf 20 januari te koop met een korting van 10%! (18 $ in plaats van 20 $.)

We zijn ook ongelooflijk enthousiast om onze samenwerking met de Yetee en Black Screen Records aan te kondigen!

Verwacht binnenkort ongelooflijke shirts, spelden, stickers en vinyl!

Over Skellboy

Het leven was vredig in het Cubold Kingdom totdat de kwaadaardige tovenaar van de koning door de prinses werd gedumpt. Met zijn hart gebroken en zijn woede gevoed, riep hij de boze geesten op om de doden en de lang vergeten wangedrochten van het koninkrijk te doen herleven.

Wat hij zich niet realiseert in zijn woede is dat hij per ongeluk ook een oude held heeft opgeroepen … Skippy! Reis door het prachtig weergegeven koninkrijk van Cubold en profiteer volledig van je herrezen, skeletachtige lichaam! Verwissel lichaamsdelen om nieuwe vaardigheden te verwerven tijdens je avontuur of pak een nieuw wapen om de lakeien van de slechte tovenaar te overwinnen.