Skul: The Hero Slayer – Lanceert deze zomer

Skul: The Hero Slayer – Lanceert deze zomer

In de Indie World Showcase hebben uitgever Neowiz en ontwikkelaar SouthPAW onthuld dat Skul: The Hero Slayer deze zomer eindelijk voor Nintendo Switch zal worden uitgebracht.

Skul: The Hero Slayer is een actie-platformer rouge-achtig, waarin spelers de controle nemen over de titulaire Skul, een skeletkrijger, in een strijd tegen de krachten van de mensheid.

video
play-rounded-fill

Over Skul: The Hero Slayer

Het menselijk ras dat het kasteel van de Demon King aanvalt is niets nieuws en is al ontelbare keren eerder gebeurd. Wat deze keer echter anders maakt, is dat de avonturiers besloten hun krachten te bundelen met het keizerlijke leger en de ‘held van Caerleon’ om een ​​volledige aanval te leiden in de hoop de demonen voor eens en voor altijd uit te roeien. Ze vielen het Demon-bolwerk met overweldigende aantallen aan en slaagden erin de totale vernietiging ervan te bewerkstelligen. Alle demonen in het kasteel werden gevangen genomen, behalve één eenzaam skelet genaamd ‘Skul’.

Side-Scrolling Platformer-actie

‘Skul: The Hero Slayer’ is een actieplatformgame met rogue-achtige functies, zoals steeds veranderende en uitdagende maps. Het houdt je scherp, want je weet nooit wat je kunt verwachten.

Tonnen schedels, tonnen speelbare personages

Skul is geen gewoon skelet. Naast zijn formidabele vechtvaardigheden, kan hij nieuwe en opwindende vaardigheden verwerven, afhankelijk van welke schedel hij draagt. Gebruik maximaal 2 schedels tegelijk, die elk hun eigen unieke aanvalsbereik, snelheid en kracht hebben. Kies combo’s die passen bij je speelstijl en wissel ze in het heetst van de strijd om je vijanden op de knieën te krijgen. De kracht ligt in jouw handen!

Ad