Skul: The Hero Slayer – Launch Trailer

Skul: The Hero Slayer – Launch Trailer

Wat kun je verwachten in Skul: The Hero Slayer? Nou, we hebben een kijkje in de aankomende platformgame voordat deze wordt uitgebracht.

SouthPAW Games heeft de officiële lanceringstrailer van de game uitgebracht voorafgaand aan de releasedag, die meer van de geweldige pixelbeelden van de game laat zien, evenals de strakke, snelle gevechten die je van een rouge kunt verwachten -lite platformgame zoals deze.

video
play-rounded-fill

Over Skul: The Hero Slayer

Leid ‘Skul’ op zijn zoektocht om het keizerlijke leger in zijn eentje te verslaan en zijn koning uit gevangenschap te redden, in een actievolle rogue-lite 2D-platformgame voor alle leeftijden.

Wat er over is van het kasteel van de Demon King …

Het menselijk ras dat het kasteel van de Demon King aanvalt is niets nieuws en is al ontelbare keren eerder gebeurd. Wat deze keer echter anders maakt, is dat de avonturiers besloten om hun krachten te bundelen met het keizerlijke leger en de ‘held van Caerleon’ om uiteindelijk te slagen in de totale vernietiging van het Demon-bolwerk. Alle demonen in het kasteel werden gevangen genomen, behalve één eenzaam skelet genaamd ‘Skul’.

Skul, een lid van de Demon’s Guard

Skul is geen gewoon skelet. Naast zijn formidabele vechtvaardigheden, kan hij nieuwe en opwindende vaardigheden verwerven, afhankelijk van de schedel die hij draagt. Gebruik tot 2 schedels tegelijk, die elk hun eigen unieke aanvalsbereik, snelheid en kracht hebben. Dus kies degene die bij je speelstijl passen en wissel ze in het heetst van de strijd om je vijanden op de knieën te krijgen. De kracht ligt in jouw handen!

De avonturiers

Skul heeft zijn paden gekruist met een groep avonturiers! Het zijn krachtige vijanden die voor sport op demonen jagen. Maar hoewel Skul misschien klein is, heeft hij nog steeds een behoorlijke klap. Dus kijk eens wie echt de jager is en op wie wordt gejaagd ….

Unieke kenmerken

  • Opwindende en snelle gevechten
  • Tientallen ondode personagecombo’s en vaardigheden
  • De ongeëvenaarde sensatie van een Rogue-lite-spel
  • Fantastische Pixel Art-afbeeldingen

Skul: The Hero Slayer arriveert op de Nintendo Switch op 21 januari 2021.

Ad