Skul: The Hero Slayer Update 1.7.6 – Balansaanpassingen, karakterveranderingen en bugfixes

Skul: The Hero Slayer Update 1.7.6 – Balansaanpassingen, karakterveranderingen en bugfixes

De Skul: The Hero Slayer update versie 1.7.6 brengt opwindende verbeteringen aan het spel, waaronder balanstweaks, karakterveranderingen, aanpassingen aan itemeffecten, inscriptie-updates en bugfixes. Spelers kunnen verbeterde gameplay, geoptimaliseerde mechanica en een algehele soepelere ervaring verwachten.

We gaan dieper in op de details van de update en belichten de belangrijkste aanpassingen aan Skul en andere personages, itemeffecten en inscriptiemechanismen. Daarnaast behandelen we de bugfixes die bekende problemen verhelpen en de stabiliteit van de game verbeteren. Laten we de Skul: The Hero Slayer update 1.7.6 verkennen en de spannende veranderingen ontdekken die het met zich meebrengt!

Skul: The Hero Slayer-update (versie 1.7.6)

Tekenveranderingen

Skul-karakteraanpassingenCarleon Recruit: verhoogde schade van gefocuste volledige aanvallen tegen normale aanvallen en verminderde voorwaartse sprintafstand na concentratie.Stone Monkey: verhoogde energie gewonnen uit normale aanvallen op vijanden.Ghoul: verhoogde de kans dat vijanden vlees laten vallen bij een normale aanval .Gene: Snellere activering van de 3e aanval tijdens normale aanvallen en verhoogde schade van de derde aanval bij combo-aanvallen. Davy Jones: Verminderde vertraging en terugslagafstand na het afvuren van kanonnen op de grond. Kampioen: Verhoogde schade van Quickstep, One-Inch Punch, Combo en Dirty Smash. Verlaagde afkoelfase van woede van 60 seconden naar 45 seconden. Magere Hein: grotere kans om zielen te spawnen door vijandelijke moorden en verbeterde normale aanvalsschade. Verhoogde schade van Harvest, Sentence, Guillotine en Fissure of the Netherworld.

1. Skul-karakteraanpassingen

2. Carleon Recruit: verhoogde schade van gerichte volledige aanvallen tegen normale aanvallen en verminderde voorwaartse sprintafstand na concentratie.

3. Stone Monkey: meer energie verkregen door normale aanvallen op vijanden.

4. Ghoul: Verhoogde de kans dat vijanden vlees laten vallen bij een normale aanval.

5. Gene: snellere activering van de 3e aanval tijdens normale aanvallen en verhoogde schade van de derde aanval bij combo-aanvallen.

6. Davy Jones: Verminderde vertraging en terugslagafstand na het afvuren van kanonnen op de grond.

7. Kampioen: verhoogde schade van Quickstep, One-Inch Punch, Combo en Dirty Smash. Afkoelfase van woede verlaagd van 60 seconden naar 45 seconden.

8. Grim Reaper: verhoogde kans om zielen te spawnen door vijandelijke moorden en verbeterde normale aanvalsschade. Verhoogde schade van Harvest, Sentence, Guillotine en Fissure of the Netherworld.

Wijzigingen van itemeffecten

Veteran Warrior’s Gloves: Creëerde een elektrisch veld dat continue fysieke schade aanricht op de ontploffingslocatie.Champion’s Belt: Veranderde de itemeffecten om schokgolven te creëren die AOE-schade toebrengen aan nabijgelegen vijanden met verminderde cooldown en verhoogde fysieke schade per vijand in de buurt.Naias’s Heart : Verhoogde schade toegebracht na het einde van de Freeze-duur. Mysterieus apparaat: Verhoogde schade van de golf van kracht. Snel zwaard van het onderbewustzijn: Verhoogde schade van schuine stoten veroorzaakt door itemeffecten. Versnellingszwaard: verminderde minimale cooldown en verhoogde aanvalssnelheid van het versnellingszwaard. Mana-handschoenen: verlengde effectduur en verhoogde schade van normale aanvallen bij maximaal effect. Warrior’s Steel Mace: verhoogde schade toegebracht door verdoving

1. Veteran Warrior’s Gloves: creëerde een elektrisch veld dat continue fysieke schade veroorzaakt op de plaats van ontploffing.

2. Champion’s Belt: De itemeffecten zijn gewijzigd om schokgolven te creëren die AOE-schade toebrengen aan vijanden in de buurt met verminderde cooldown en verhoogde fysieke schade per vijand in de buurt.

3. Naias’s Heart: Verhoogde toegebrachte schade na het einde van de Freeze-duur.

4. Mysterieus apparaat: verhoogde schade van de krachtgolf.

5. Snel zwaard van het onderbewuste: verhoogde schade van slash-aanvallen veroorzaakt door itemeffecten.

6. Acceleration Sword: Verminderde minimale cooldown en verhoogde duur van de aanvalssnelheid van het Acceleration Sword.

7. Mana Gauntlets: verlengde effectduur en verhoogde schade van normale aanvallen bij maximaal effect.

8. Warrior’s Steel Mace: meer schade toegebracht door verbluffende vijanden.

9. Bone of Swiftness: verhoogde extra schadeversterking op basis van verkregen speed-type schedels.

10. Mana Eater: verhoogde schade van steekaanvallen met Mana Eater.

11. Sylphid Wings: verhoogde schade aan windbladen.

12. Mane of the Beast: meer extra schade toegebracht aan vijanden met een merkteken.

13. Multidimensionaal prisma: aangepast afkoeleffect en aantal gevallen Manatech-componenten bij prisma-explosie. Verminderde laser- en explosieschade.

14. Priestess’s Veil: Bijgewerkte itemeffecten met een nieuwe willekeurige buff-mechaniek die meer schade, minder opgelopen schade en verbeterde aanvalssnelheid en bewegingssnelheid biedt.

15. Luxe theekop: verlengde duur en cooldown van kritieke snelheidsverhoging aan het einde van de concentratie.

16. Manatech Booster: Verhoogde aanvalssnelheid effectduur en normale aanvalssnelheid voor aanvallen in de lucht.

17. Fighter’s Belt: Verbeterde toename van fysieke schade per vijand in de buurt.

18. Bone of Madness: aangepaste duur, cooldown en schadetoename van het botgebied-effect.

19. Verontreinigde kern: aangepast interval van effectactivering bij het betreden van een kaart.

20. Frost Giant’s Leather: Bijgewerkte cooldown, duur, barrièrehoeveelheid en barrièreduur van de bescherming van de vorstreus.

21. Magic Bead of Darkness: herzien ruileffect om magische schade aan te richten en nabije vijanden te verdoven.

Inschrijvingsupdates

Brawl: aangepast schokgolfeffect dat meerdere keren per seconde op hetzelfde doelwit optreedt. Uitvoeren: herziene markeermechanismen en kritische treffercondities voor meer schade. Snelheid: aangepaste aanvalssnelheid en schadeversterkingseffecten voor normale aanvallen. Wraak: verfijnde wraakmechanismen met minder opgelopen schade en meer toegebrachte schade op basis van verloren HP. Manatech: bijgewerkte inscriptie-effecten voor eenvoudigere activering en generatie van Manatech-componenten. Mutant: grotere schade toegebracht door afwisselende vaardigheden op basis van schedelrang. Erfgoed: aangepaste cooldown-snelheid van essentie en versterking van kwintessensschade .

1. Brawl: Gewijzigd schokgolfeffect dat meerdere keren per seconde optreedt op hetzelfde doelwit.

2. Uitvoeren: Herziene markeringsmechanismen en omstandigheden met kritieke treffers voor meer schade.

3. Snelheid: aangepaste aanvalssnelheid en schadeversterkingseffecten voor normale aanvallen.

4. Wraak: Verfijnde wraakmechanismen met minder opgelopen schade en meer toegebrachte schade op basis van verloren HP.

5. Manatech: geüpdatete inscriptie-effecten voor eenvoudigere activering en generatie van Manatech-componenten.

6. Mutant: Grotere schade toegebracht door wisselende vaardigheden op basis van schedelrang.

7. Erfgoed: aangepaste afkoelsnelheid van essentie en versterking van kwintessensschade.

Bugfixes

Ninja Master’s [Flash Phantom Slash]: het probleem opgelost waarbij het werd beschouwd als een itemaanval. Kleuraanpassing schadelettertype: verbeterde zichtbaarheid en duidelijkheid van schadenummers. Kleurverandering van gifgerelateerde effecten: verbeterde visuele onderscheiding voor gifgerelateerd effecten zoals gifgasaanvallen en giftige kisten.Diverse bugfixes: verschillende problemen opgelost die door spelers zijn gemeld voor een soepelere gameplay-ervaring.

1. Ninja Master’s [Flash Phantom Slash]: het probleem opgelost waarbij het werd beschouwd als een itemaanval.

2. Schadelettertypekleuraanpassing: Verbeterde zichtbaarheid en duidelijkheid van schadecijfers.

3. Kleurverandering van gifgerelateerde effecten: Verbeterd visueel onderscheid voor gifgerelateerde effecten zoals gifgasaanvallen en giftige kisten.

4. Diverse bugfixes: verschillende problemen opgelost die door spelers zijn gemeld voor een soepelere gameplay-ervaring.

Conclusie

De Skul: The Hero Slayer update 1.7.6 introduceert belangrijke aanpassingen aan de balans, karakterveranderingen, aanpassingen aan itemeffecten, inscriptie-updates en bugfixes. Deze verbeteringen zijn bedoeld om de gameplay te verbeteren, feedback van spelers aan te pakken en verschillende aspecten van de game te optimaliseren. Met aangepaste personagevaardigheden, verfijnde itemeffecten en inscriptiemechanismen kunnen spelers een aangenamere en evenwichtigere ervaring verwachten. De bugfixes lossen bekende problemen op en verbeteren de stabiliteit en algehele prestaties. Duik in de wereld van Skul: The Hero Slayer en ervaar de spannende veranderingen die de nieuwste update met zich meebrengt!

Veelgestelde vragen
  • 1. V: Hoe krijg ik toegang tot de Skul: The Hero Slayer update 1.7.6?
    • A: Om toegang te krijgen tot de update, moet je ervoor zorgen dat je game is verbonden met internet, en de update wordt automatisch gedownload op je Switch.
  • 2. V: Hebben de karakterveranderingen invloed op mijn opgeslagen voortgang?
    • A: De personagewisselingen zijn bedoeld om de gameplay en balans te verbeteren. Je opgeslagen voortgang blijft intact en je kunt verder spelen met de aangepaste personages.
  • 3. Vraag: Kunt u meer details geven over de wijzigingen van de itemeffecten?
    • A: Zeker! De itemeffecten zijn zorgvuldig aangepast om een ​​meer bevredigende en strategische gameplay-ervaring te bieden. Veteran Warrior’s Gloves creëren nu bijvoorbeeld een elektrisch veld dat continue fysieke schade aanricht op de plaats van de ontploffing, waardoor een extra laag offensief vermogen wordt toegevoegd. Champion’s Belt onderging aanzienlijke veranderingen, met schokgolven die werden veroorzaakt door normale aanvallen die AOE-schade toebrachten aan vijanden in de buurt. De cooldown is aangepast en de toename van fysieke schade wordt nu geschaald per vijand in de buurt. Andere voorwerpen, zoals het hart van Naias, het mysterieuze apparaat, het snelle zwaard van het onderbewustzijn en nog veel meer, hebben verbeteringen gekregen in hun schadeoutput en algehele effectiviteit.
  • 4. V: Wat zijn de inscriptie-updates en hoe beïnvloeden ze de gameplay?
    • A: De inscriptie-updates brengen verfijningen in de verschillende inscriptie-effecten in Skul: The Hero Slayer. Brawl, bijvoorbeeld, maakt het nu mogelijk dat schokgolven meerdere keren per seconde optreden op hetzelfde doelwit, waardoor het schadepotentieel wordt vergroot. Execute introduceert nieuwe voorwaarden voor het markeren van vijanden en het vergroten van schade, inclusief voltreffers. Snelheid wijzigt aanvalssnelheid en schadeversterkingseffecten voor normale aanvallen, waardoor strategische gameplay wordt aangemoedigd. Revenge biedt nu minder opgelopen schade en meer toegebrachte schade op basis van de hoeveelheid verloren HP. Deze inscriptie-updates verbeteren de diversiteit van de gameplay en bieden nieuwe mogelijkheden voor aanpassing.
  • 5. V: Zijn de bugfixes significant bij het aanpakken van de gerapporteerde problemen?
    • A: Absoluut. De ontwikkelaars hebben ijverig gewerkt aan het oplossen van gemelde problemen en het verbeteren van de algehele kwaliteit van de game. De bugfixes variëren van het oplossen van specifieke vaardigheidsgerelateerde problemen, zoals de Ninja Master’s [Flash Phantom Slash] die ten onrechte is geclassificeerd als een itemaanval, tot visuele aanpassingen zoals kleurveranderingen voor een betere zichtbaarheid van het beschadigde lettertype en gifgerelateerde effecten. Deze oplossingen dragen bij aan een soepelere en meer gepolijste game-ervaring.
  • 6. V: Wanneer kan ik de update 1.7.6 van Skul: The Hero Slayer verwachten?
    • A: De update is al beschikbaar voor de Nintendo Switch-versie van Skul: The Hero Slayer. Zorg ervoor dat je game is verbonden met internet en dat de update automatisch wordt gedownload, zodat je kunt genieten van de nieuwe functies en verbeteringen.
  • 7. V: Heeft de Skul: The Hero Slayer update 1.7.6 invloed op mijn huidige playthrough?
    • A: De update is ontworpen om de gameplay te verbeteren en verschillende aspecten van het spel aan te pakken, waaronder balans en bugfixes. Hoewel je huidige playthrough niet wordt beïnvloed, kun je uitkijken naar een meer verfijnde en plezierige ervaring terwijl je je avontuur voortzet in Skul: The Hero Slayer.