Skullgirls 2nd Encore – DLC personage Marie

Skullgirls 2nd Encore – DLC personage Marie

Marie wordt een nieuw DLC-personage in Skullgirls 2nd Encore. Ze zal voor het eerst beschikbaar zijn in 2023. Marie is het vierde personage in de Season 1 Pass. Annie, Umbrella en Black Dahlia zijn de andere drie. Hoewel deze personages nog niet op de Nintendo Switch zijn verschenen, lijkt het erop dat ze dat in de toekomst wel zullen doen.

video
play-rounded-fill

Over Marie

Na tien jaar vechten tegen de Skullgirl… Door strijd en onrust…

Het schedelhart is er niet meer.

Maar een gebroken stuk schijnt nog steeds helder.

Marie zit in de 2023-versies van Skullgirls 2nd Encore en Skullgirls Mobile.

Samen met Annie, Umbrella en Black Dahlia is Marie het vierde personage in de Season 1-pas. Met de Season 1 Pass op Steam kun je eerder dan iemand anders alfa’s van alle Season 1 Pass-personages spelen. De alfa voor Black Dahlia is al uit en Marie zal in de toekomst worden toegevoegd.

Over Skullgirls 2nd Encore

Skullgirls 2nd Encore kan nu overal worden gespeeld met een Nintendo Switch. Het is een prachtig, snel en hoog gewaardeerd 2D-vechtspel waarin spelers de controle nemen over woeste krijgers in een verbazingwekkende Dark Deco-wereld. Elk van de 14 zeer verschillende karakters heeft zijn eigen manier van spelen en veel persoonlijkheid.

Skullgirls 2nd Encore is een geweldige vechtgame voor zowel casual spelers als mensen die vechtgames serieus willen spelen. Bevat een verhaalmodus met volledige voice-acting, prachtige animaties en een soundtrack van Michiru Yamane.

Skullgirls 2nd Encore kan nu op de Nintendo Switch worden gespeeld.