Skullgirls 2nd Encore Season 1 Pass aangekondigd – voegt 4 DLC-personages, stages en meer toe

Skullgirls 2nd Encore Season 1 Pass aangekondigd – voegt 4 DLC-personages, stages en meer toe

Uitgever Autumn Games en ontwikkelaar Hidden Variable hebben aangekondigd dat vechtspel Skullgirls 2nd Encore een nieuwe reeks betaalde DLC-personages krijgt, waaronder de aanstaande Annie of the Stars karakter.

Seizoen 1-pas

In totaal bevat de Season 1 Pass (minimaal):

  • DLC: Annie
  • DLC: TBA-teken 2
  • DLC: TBA-teken 3
  • DLC: TBA-teken 4
  • Season Pass Exclusief paletpakket
  • DLC: Skullgirls OST (inclusief de nieuwe Annie Track)
  • DLC: Skullgirls Digital Art Compendium (volledig bijgewerkt!)

OPMERKING: elk DLC-personage bevat het personage, een nieuw podium / muziek, paletten en een volledige verhaalmodus.

Voorlopig wordt deze Season Pass pas in mei 2021 gelanceerd voor de Steam- en PS4-versies van de game.

Nu Annie’s aanstaande release van Skullgirls 2nd Encore om de hoek staat, wilden we een aantal vragen beantwoorden die zijn gerezen en een compleet en grondig overzicht geven van wat we kunnen verwachten rond de release en onze plannen voor de rest van 2021 ( en verder)!

Het wordt op een later tijdstip gelanceerd voor de Nintendo Switch-versie van de game.

ANNIE DLC BESCHIKBAARHEID

We zijn van plan om de Annie DLC begin maart uit te brengen als een “Early Access” -release.

Na haar eerste release zijn we van plan om de nodige balansupdates door te voeren totdat we denken dat ze in een geschikte staat verkeert voor een ‘laatste’ release, waarna we van plan zijn de laatste DLC uit te brengen op Steam en Playstation. </ p>

TOEKOMSTIGE KARAKTERS

Hoewel personage 2, 3 en 4 al zijn gekozen (!!!), onderzoeken we manieren waarop spelers die de seizoenspas hebben gekocht, kunnen bijdragen aan de volgorde van vrijgave van DLC-personages (bijvoorbeeld via een vorm van stemsysteem) .

Afhankelijk van hoe goed de Annie DLC en Season Pass het doen, hopen we nog meer GRATIS dingen aan de Season Pass-lijst toe te voegen, tot en met een VIJFDE gloednieuw personage! Hiervoor werken we nog aan de details, maar mocht dit toch gebeuren, dan gaan we ook onderzoeken hoe spelers ook kunnen deelnemen aan het selectieproces.

BALANCE PATCH

In het licht van de opname van Annie en de voortdurende ontwikkeling van personages in de 2e Encore daarna, zijn we van plan bugfixes, veranderingen in levenskwaliteit en balansaanpassingen op te nemen in deze DLC-release.

Deze balanswijzigingen zijn gratis beschikbaar (via een bètamodus, toegankelijk vanuit de hoofdversie van Skullgirls) gratis voor alle Skullgirls-spelers naast de Early Access-release van de Annie DLC.

Ad