Skunkape Games – Sam & Max seizoenen 2 / 3 Remasters op komst

Skunkape Games – Sam & Max seizoenen 2 / 3 Remasters op komst

Skunkape Games heeft Sam & Max Save The World Remastered uitgebracht, een bijgewerkte versie van de klassieke episodische serie van Telltale Games voor Nintendo Switch.

Hoewel Sam & Max Save The World Remastered alleen een remaster bevat van seizoen 1 van de originele Sam & Max Telltale-serie, bevestigde Skunkape dat er ook remasters van seizoen 2 en 3 in de maak zijn.

AMA-info opnieuw bewerken

We zijn begonnen met het remasteren van seizoen twee voordat de Save The World-remaster zelfs maar uitkwam! Verrassing! Hoe goed Save the World verkoopt, zal ons helpen bij het bepalen van de mogelijkheden voor de remasters van seizoen 2 en 3.

Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat de plannen voor de remasters van seizoen 2 en 3 kunnen veranderen, afhankelijk van hoe goed deze eerste remaster wordt ontvangen. We zullen zeker terugkomen met meer details zodra ze binnenkomen.

Over Sam & Max Save The World Remastered

Samen vormen ze de freelance politie. En ze staan ​​op het punt de wereld te redden.

In 2006 speelde het misdaadbestrijdende duo Sam & Max uit de stripboeken de hoofdrol in de eerste volwaardige episodische game van Telltale, de studio die later The Walking Dead en Batman: The Enemy Within maakte.

Nu is ieders favoriete hond en konijn terug in Sam & Max Save the World Remastered, een nieuwe versie van hun eerste seizoen van episodische games die liefdevol is bijgewerkt door een kleine groep van de oorspronkelijke ontwikkelaars met de zegen van Sam & Max-maker Steve Purcell.

Het is gewoon weer een dag op kantoor voor de zelfbenoemde freelance politie wanneer de commissaris langskomt met een verontrustend rapport: voormalige kindsterren rennen op straat rond! Wat begint als een open en gesloten geval van idiote vandalisme, leidt tot een totale samenzwering als Sam en Max de ene na de andere onverlaten tegenkomen die op mysterieuze wijze zijn gehypnotiseerd. (Je kunt het zien aan het “spinnige ding” dat ze met hun ogen doen.)

Wie is de bron van dit misdrijf, en wat is hun lafhartige plan? Om deze zaak op te lossen, heb je Sams neus nodig voor detectivewerk, het gebrek aan geweten van Max, een assortiment inventarisitems en een beetje hulp van buren Sybil Pandemik, Bosco en Jimmy Two-Teeth. Van de straat van Sam & Max tot het gazon van het Witte Huis, op internet en helemaal tot aan de maan, dit verbijsterende mysterie wordt vreemder en grappiger naarmate het zich ontvouwt.

Keer terug naar het avonturenspel dat ooit ‘de eerste sitcom van gaming’ heette en tegenwoordig bekend staat als ‘de remaster waarvan je niet wist dat je er op zat te wachten’. Met verbeterde graphics, Joy-Con en touchscreenondersteuning, een originele jazzscore met vijf nieuwe nummers en dezelfde hersenkrakende puzzels en ongebruikelijke humor die destijds de IGN’s Best Adventure GOTY-prijs wonnen, hebben Sam & Max Save the World Remastered is een moderne klassieker die meteen in je Nintendo Switch-bibliotheek past.

Ad