Sky: Children of the Light komt in de Lente

Sky: Children of the Light komt in de Lente

Thatgamecompany , die achter de veelgeprezen Journey and Flower zitten, bevestigde dat de prachtige mobiele titel Sky: Children of the Light naar de Nintendo Switch komt.

Het zal ergens dit voorjaar op het populaire systeem van Nintendo verschijnen. De prijzen zijn niet bekendgemaakt, maar de Adventure Season Pass voor mobiel is $ 9,99.

Van de bekroonde makers achter Journey (2013 Game of The Year) en de veelgeprezen Flower, komt een baanbrekend sociaal avontuur dat je hart zal verwarmen.

Over Sky: Children of the Light

Welkom in de betoverende wereld van Sky, een prachtig geanimeerd koninkrijk dat erop wacht om ontdekt te worden door jou en je dierbaren. In Sky komen we aan als de Kinderen van het Licht en verspreiden we hoop door het verlaten koninkrijk om gevallen sterren terug te brengen naar hun sterrenbeelden.

video
play-rounded-fill

In het koninkrijk Sky kun je …

Zweef en verken 7 dromerige rijken om het mysterie te ontrafelen Ontmoet en socialiseer met gelijkgestemde spelers van over de hele wereld Voel je vrij om jezelf uit te drukken met een heerlijke selectie personage-aanpassingen

Werk samen met anderen om op avontuur te gaan in duistere rijken, geesten te redden en oude schatten te ontdekken

Deel lichtgeschenken om waardering te tonen en vriendschappen te sluiten Geniet van een unieke muzikale ervaring en creëer samen harmonieën Sluit je aan bij een steeds groter wordende wereld met nieuwe aankomende attracties, inclusief seizoensevenementen en uitbreiding van rijken

Ad